Lrd Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jeste. Dogovorite se ti i Ulis za sledeće. Anegdota je inače iz Bunjuelove autobiografije "Moj poslednji uzdah", objavljene kod nas. Preporuka, naravno, ali to su već svi čitali. :)
najgori Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 (edited) evo jedno brzo pitanje i relativno lako.dzeki braun ima solju sa grbom. kojim?quickedit: drzavnim grbom, a ispod grba je ime drzave Edited March 22, 2009 by najgori
Lancia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Simon says, jos je neko bio dobar rain man i to na pocetku svoje karijere (??)
Cyrano de Bergerac Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Robert Duvall u To Kill a Mockingbird?
Lancia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Robert Duvall u To Kill a Mockingbird?Da si rekao samo Robert Duvall, skoro da bi bio u pravu, ali on je u ovom filmu ipak epizodna uloga a i glavni junak, koji se trazi, jedini ima dijagnozu.
najgori Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Simon says, jos je neko bio dobar rain man i to na pocetku svoje karijere (??)mel gibson... ne mogu da se setim imena filma... znao sam da je neko kratko ime, ed, sem... (par "klikova" kasnije) - tim :)
Lancia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 mel gibson... ne mogu da se setim imena filma... znao sam da je neko kratko ime, ed, sem... (par "klikova" kasnije) - tim :)mel gibson je imao tlinaest godina kad je snimljen ovaj film. prvo je valjda pobesneo, pa tek posle sve ostalo.
Lancia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 (edited) Mala igra recima samo za Tonija. Ostali mogu da nastave s pogadjanjem. Edited March 26, 2009 by Lancia
najgori Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 iz hate topicapostati besmrtan, a zatim umreti, odgovorio je na pitanje "koja je vasa najveca ambicija?" jedan veliki reditelj u filmu drugog velikog reditelja, a njihova imena su?
Recommended Posts