Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Film se zavrsava sa: Hvala, Adolfe!Misli se na onog Adolfa.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Film se zavrsava sa: Hvala, Adolfe!Misli se na onog Adolfa.
Hope and Glory. Ne završava se, nego na sredini - glavni junak - dete zahvalan je zato što su mu Nemci bombardovanjem srušili školu.
Posted
Hope and Glory. Ne završava se, nego na sredini - glavni junak - dete zahvalan je zato što su mu Nemci bombardovanjem srušili školu.
Bravo!Dzon Borman bese?Ta mi scena ostala u secanju kao zavrsna.
Posted
Bravo!Dzon Borman bese?Ta mi scena ostala u secanju kao zavrsna.
Jeste Boorman. Izuzetan film, što se mene tiče, a taj momenat - jedan od najblistavijih.šta je Boorman hteo da snima, ali nije mogao da dobije prava, pa se dohvatio "Excalibura"? (Mnogi ovde na forumu pa i ja bi mu bili do neba zahvalni da je snimio to što je hteo tada, nevezano za Excalibura).
Posted
LOTR?
Tako je! Kada bi mogli da pošaljemo nekog terminatora producenta u prošlost, koji bi omogućio Boormanu da to snimi i onemogući rođenje čudovišta dvadeset godina kasnije. Pitaj.
Posted

Trol li se zove:Zna li neko da li je Bormanova Hope and Glory prosla kroz bioskope u Beogradu?Trol Off

Posted

ajd kad smo već u tom fazonu šbb kbbumesto koga je uskočio Dragan Nikolić u Ko To Tamo Peva?hint: glumac turned producent turned reditelj

Posted
Trol li se zove:Zna li neko da li je Bormanova Hope and Glory prosla kroz bioskope u Beogradu?Trol Off
Jeste.
Posted
ajd kad smo već u tom fazonu šbb kbbumesto koga je uskočio Dragan Nikolić u Ko To Tamo Peva?hint: glumac turned producent turned reditelj
Smoki?
Posted

aha, tako sam reče u intervjuu pre neki dan

Posted

Ko povezuje "Kad budem mrtav i beo" i Velikog brata?

Posted

aaaa, nije mi palo na pamet, a ubih se razmišljajući..."mladi hipik iz Kruševca"

Posted

"Peđa Jovanović, mladi hipik iz Kruševca...." :lol: Teraj dalje.