woodooinstalater Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Film se zavrsava sa: Hvala, Adolfe!Misli se na onog Adolfa.
kobni zelaya Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Film se zavrsava sa: Hvala, Adolfe!Misli se na onog Adolfa.Hope and Glory. Ne završava se, nego na sredini - glavni junak - dete zahvalan je zato što su mu Nemci bombardovanjem srušili školu.
woodooinstalater Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Hope and Glory. Ne završava se, nego na sredini - glavni junak - dete zahvalan je zato što su mu Nemci bombardovanjem srušili školu.Bravo!Dzon Borman bese?Ta mi scena ostala u secanju kao zavrsna.
kobni zelaya Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Bravo!Dzon Borman bese?Ta mi scena ostala u secanju kao zavrsna.Jeste Boorman. Izuzetan film, što se mene tiče, a taj momenat - jedan od najblistavijih.šta je Boorman hteo da snima, ali nije mogao da dobije prava, pa se dohvatio "Excalibura"? (Mnogi ovde na forumu pa i ja bi mu bili do neba zahvalni da je snimio to što je hteo tada, nevezano za Excalibura).
kobni zelaya Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 LOTR?Tako je! Kada bi mogli da pošaljemo nekog terminatora producenta u prošlost, koji bi omogućio Boormanu da to snimi i onemogući rođenje čudovišta dvadeset godina kasnije. Pitaj.
woodooinstalater Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Trol li se zove:Zna li neko da li je Bormanova Hope and Glory prosla kroz bioskope u Beogradu?Trol Off
MocaVukotic Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ajd kad smo već u tom fazonu šbb kbbumesto koga je uskočio Dragan Nikolić u Ko To Tamo Peva?hint: glumac turned producent turned reditelj
kobni zelaya Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Trol li se zove:Zna li neko da li je Bormanova Hope and Glory prosla kroz bioskope u Beogradu?Trol OffJeste.
kobni zelaya Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ajd kad smo već u tom fazonu šbb kbbumesto koga je uskočio Dragan Nikolić u Ko To Tamo Peva?hint: glumac turned producent turned rediteljSmoki?
MocaVukotic Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 aha, tako sam reče u intervjuu pre neki dan
kobni zelaya Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ko povezuje "Kad budem mrtav i beo" i Velikog brata?
MocaVukotic Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 aaaa, nije mi palo na pamet, a ubih se razmišljajući..."mladi hipik iz Kruševca"
kobni zelaya Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 "Peđa Jovanović, mladi hipik iz Kruševca...." Teraj dalje.
Recommended Posts