korindjar Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 pa za to si makar mogao dati jos 50 hintovaajd daj novo pitanje
MocaVukotic Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 pa za to si makar mogao dati jos 50 hintovaajd daj novo pitanjea jebi ga, niko nista ne pita...a i vala, ako ćemo iskreno, preterano je poznata priča o "aparatu za lov na lavove u škotskoj"...očekivao sam odgovor za tri ipo sekunde.ajd ti, mnogo sam se razočarao :)
Ulis Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Koji film počinje rečenicom "Umro je Đuzepe Verdi" ?
Ulis Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Koji film počinje rečenicom "Umro je Đuzepe Verdi" ?Obe verzije, bioskopsku a zatim i integralnu u trajanju od pet i po sati, prva je prikazala, na svetu, televizija Beograd.btw: još jedan značajan film, TVB je prikazala druga na svetu (posle BBC-a) daleke 1983-e...koji?
MocaVukotic Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 (edited) Obe verzije, bioskopsku a zatim i integralnu u trajanju od pet i po sati, prva je prikazala, na svetu, televizija Beograd.da nije Novecento?edit: ovaj drugi mozda Heaven's Gate Edited February 6, 2009 by MocaVukotic
kobni zelaya Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Mora da je Dvadeseti vek, s obzirom da je Verdi umro 1901. godine. Drugi bi mogao da bude Nostalgija (lupam).
Ulis Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 da nije Novecento? Mora da je Dvadeseti vek, s obzirom da je Verdi umro 1901. godine.Naravno...Dvadeseti vek.Inače, Alfredo i Olmo se sreću u leto (kao deca), kao odrasli u jesen, fašisti dolaze na vlast zimi a kraj rata je u proleće.2001: Odiseja u svemiru je prikazana na TVB 1983-e (posle BBC-a)
kobni zelaya Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Važi.Sve je počelo od Kalimera. Film?Tačnije od njegove frule. Sa kojom se sve i završava.
Ulis Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tačnije od njegove frule. Sa kojom se sve i završava.Variola Vera
kobni zelaya Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Odgovorio si tačno dva minuta pošto sam izašao iz kuće. Izvoli dalje.
Recommended Posts