kobni zelaya Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Blizu si geografski. Reč je o kinematografiji koja je hit poslednjih godina.
MocaVukotic Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 znači Rumuni?jebi ga, slabo ja to gledam, morao bih da kopam po imdbu, a to nije poenta...bar da olakšamo drugima
baby-boom Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Znači film o padu Čaušeskua verovatno... možda je H?rtia va fi albastr? tj. The paper will be blue?
kobni zelaya Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jeste taj događaj, nije taj film. Jako je poznat, a juče je bio na televiziji (rtv), zato sam ga se i setio. Ne znam više kako bih pomogao.
PussyGalore Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 pretpostavljam da mislis na onu krajnje dosadnu rasamonijadu 12:08 istocno od bukuresta?nazalost, od rumunskog new wave-a ostao je samo mungiu i puiu /ui im je kao kod nas ic, izgleda/ bojim se da su oni posustali...jos je interesantnije da je jedan odlican film o bukurestu rezirao t.fitzgerald, the wild dogs, poznatiji po sasvim solidnom filmu the hanging garden.
MaRkOMaN Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 da, misli na tu krajnje zabavnu rasomonijadu..no, bitno da je rts podmirio i tebe /i mungiu i puiu su se 'vrteli' u okviru komsijskog ciklusa pre par nedelja..
kobni zelaya Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 pretpostavljam da mislis na onu krajnje dosadnu rasamonijadu 12:08 istocno od bukuresta?nazalost, od rumunskog new wave-a ostao je samo mungiu i puiu /ui im je kao kod nas ic, izgleda/ bojim se da su oni posustali...jos je interesantnije da je jedan odlican film o bukurestu rezirao t.fitzgerald, the wild dogs, poznatiji po sasvim solidnom filmu the hanging garden.Da, mislim na taj krajnje zabavan i duhovit, a ujedno i ozbiljan film u koji bi se svi kleli kada bi bio snimljen kod nas, a mogao bi biti i o nama. Pitaš.
PussyGalore Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 noble samoubistvo macem je uvek bilo rezervisano za generale i vojnike.nas junak, ni vojnik ni general ubio se zbog perfekcionizma, i to zbog ribe.
PussyGalore Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 imam osecaj da ste ,gospodo, clueless big time.evo ga jedan nesebican hint :zasladjen whipped cream /slag?/uz dodatak vanile ili brendija.
Ulis Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 noble samoubistvo macem je uvek bilo rezervisano za generale i vojnike.nas junak, ni vojnik ni general ubio se zbog perfekcionizma, i to zbog ribe.Ako nije pravo nego iscenirano samoubistvo, onda Harold i Mod?
PussyGalore Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ovo je pravo , casno samoubistvo, utoliko je potresnije a desilo se neposredno pre nego je dobio vest koja je mogla da mu spasi zivot.inace, hint, na francuskom /onaj slag sa vanilom/ je :cr?me chantilly
PussyGalore Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 (edited) pa lupetas, naravno...evo ga junak koga je perfekcija i stid zbog neispunjene obaveze odvela u casnu smrt.inace, sve se to desilo dalekog sedamnaestog veka.ko pogodi neka ne ceka moj blagoslov ... Edited January 20, 2009 by PussyGalore
Ulis Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 sa cr?me chantilly znao sam da je reč o Vatelu. Nisam ga gledao...
Lrd Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Vatel is a 2000 film based on the life of 17th century French chef Fran?ois Vatel, directed by Roland Joff? and starring G?rard Depardieu, Uma Thurman, and Tim Roth.A to...Nit' gledo, nit cuo. :)
Recommended Posts