Lrd Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Reko' da ne pomislis da mislim na neku Pinaj Mejrsejl. :DJavljam kad smislim.
MocaVukotic Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Moca, teh drugged undertaking topicburrieruh, totalno sam zaboravio na to, cu da sredim u toku noci
Lrd Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Daklem, kako se zove sin umetnika koji je poginuo mlad u nesaobraćajnoj nesreći?(Znam da ne otkriva mnogo, ali da počnem ovako ako neko odmah zna, a ne mora da pogadja)
Lrd Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Otac mu je dramski pisac i filmski režiser, koji je nedavno snimio jedan epski film sa nacionalnim prizvukom u naslovu. Proslavio se u drugoj polovini devedesetih, a u svojoj zemlji je stekao status superzvezde. Najviše je saradjivao sa režiserom koji je praktično sinonim za talas novih filmova iz te zemlje. Režirao je jedan film i poginuo je drugog dana snimanja svog drugog filma, zajedno sa više od 120 članova ekipe u odronu.
kobni zelaya Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 "Čovek je revolucionaran onoliko koliko može, svako na svoj način."Film?
kobni zelaya Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 I film je o nečemu što se (nije) desilo 22. decembra, dosta godina pre 22. decembra kada se dešava radnja filma.
kobni zelaya Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 (edited) .... Edited January 15, 2009 by kobni zelaya
kobni zelaya Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 "Čovek je revolucionaran onoliko koliko može, svako na svoj način."Ova replika, kao i najveći broj replika u filmu je izgovorena u tv studiju pred tv kamerama.edit - više od pola filma se tamo i odigrava.
MocaVukotic Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Radnja filma se dešava 22 decembra.dakle, radnja se dešava u jednom danu?
kobni zelaya Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 dakle, radnja se dešava u jednom danu?Moguće da ima nekih manjih flešbekova, ali najveći deo filma da i bitan je baš taj datum.Film je istočno evropski.
MocaVukotic Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Film je istočno evropski.e, do qrca, s njima sam u velikoj "svađi"kada sam video taj datum, prvo sam pomislio na Grke, ne znam ni sam zašto (oni imaju neki 14.decembar ili tako nešto)
Recommended Posts