Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Jel na ovo odgovoreno?Reinaldo Arenas? film (knjiga) - Antes que anochezca ili Before night falls...
Možda Nestor Almendros, a film "mauvaise conduite" tj. Bad conduct?
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Možda Nestor Almendros, a film "mauvaise conduite" tj. Bad conduct?
trayio sam samo coveka, jeste Almendros...ajd sad ti
Posted

Rimejk, moćni muž, neverna žena, ljubomorni ljubavnik, naručeno ubistvo... film?

Posted
Rimejk, moćni muž, neverna žena, ljubomorni ljubavnik, naručeno ubistvo... film?
ne znam ime, onaj sa Michael Douglasom i Paltrow i Viggom Mortensenom?rimejk Hitchococka, Dial M for Murder
Posted

Jeste taj, daj ime filma i stavi novi zadatak :D

Posted

a perfect murder (vido na imdbu, ne bih se setio nikad)u filmu In the Name of the Father, koji film gledaju zatvorenici u improvizovanom bioskopu?

Posted

Ko je prva žena režiser čiji je film zaradio preko 100 miliona dolara?

Posted
Ko je prva žena režiser čiji je film zaradio preko 100 miliona dolara?
Peni Marsal?Nisam ni video da se topic rezurektovo, mislio sam da ga je Moca sahranio zauvek, kao i onaj drugi.
Posted

Nije, prvi film je bila komedija iz 1988 o dečaku koji je zaželeo da poraste, pa mu se ta želja ostvarila putem magične mašine za želje, a onda je postala prva žena sa dva filma koja su zaradila preko 100 miliona dolara, a drugi film je komedija iz 1992 godine. U oba filma igra isti glumac... ona je rodjena 1943.

Posted
Nije, prvi film je bila komedija iz 1988 o dečaku koji je zaželeo da poraste, pa mu se ta želja ostvarila putem magične mašine za želje, a onda je postala prva žena sa dva filma koja su zaradila preko 100 miliona dolara, a drugi film je komedija iz 1992 godine. U oba filma igra isti glumac... ona je rodjena 1943.
Da preformulisem: Penny Marshal?
Posted
Da preformulisem: Penny Marshal?
Dobro preformulisano :D može dalje...
Posted
mislio sam da ga je Moca sahranio zauvek, kao i onaj drugi.
wtf? :blink: