Jump to content

Filmski kviz

Featured Replies

Jel na ovo odgovoreno?Reinaldo Arenas? film (knjiga) - Antes que anochezca ili Before night falls...
Možda Nestor Almendros, a film "mauvaise conduite" tj. Bad conduct?
Možda Nestor Almendros, a film "mauvaise conduite" tj. Bad conduct?
trayio sam samo coveka, jeste Almendros...ajd sad ti

Rimejk, moćni muž, neverna žena, ljubomorni ljubavnik, naručeno ubistvo... film?

Rimejk, moćni muž, neverna žena, ljubomorni ljubavnik, naručeno ubistvo... film?
ne znam ime, onaj sa Michael Douglasom i Paltrow i Viggom Mortensenom?rimejk Hitchococka, Dial M for Murder

Jeste taj, daj ime filma i stavi novi zadatak :D

a perfect murder (vido na imdbu, ne bih se setio nikad)u filmu In the Name of the Father, koji film gledaju zatvorenici u improvizovanom bioskopu?

Kuma?

da

Ko je prva žena režiser čiji je film zaradio preko 100 miliona dolara?

mozda Jane Campion sa Pianom?

Ko je prva žena režiser čiji je film zaradio preko 100 miliona dolara?
Peni Marsal?Nisam ni video da se topic rezurektovo, mislio sam da ga je Moca sahranio zauvek, kao i onaj drugi.

Nije, prvi film je bila komedija iz 1988 o dečaku koji je zaželeo da poraste, pa mu se ta želja ostvarila putem magične mašine za želje, a onda je postala prva žena sa dva filma koja su zaradila preko 100 miliona dolara, a drugi film je komedija iz 1992 godine. U oba filma igra isti glumac... ona je rodjena 1943.

Nije, prvi film je bila komedija iz 1988 o dečaku koji je zaželeo da poraste, pa mu se ta želja ostvarila putem magične mašine za želje, a onda je postala prva žena sa dva filma koja su zaradila preko 100 miliona dolara, a drugi film je komedija iz 1992 godine. U oba filma igra isti glumac... ona je rodjena 1943.
Da preformulisem: Penny Marshal?
Da preformulisem: Penny Marshal?
Dobro preformulisano :D može dalje...
mislio sam da ga je Moca sahranio zauvek, kao i onaj drugi.
wtf? :blink: