Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Ko kome i u kom filmu upućuje jasnu poruku kroz poznati soul klasik koji su napisali Holandi i Dozier?
nowhere to run. u warriorsima, dj istoimenoj bandi. tj. ostale bande preko djice.
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bravo. Upropasti mi čitav niz zanimljivih hintova. Nastavi.

Posted
Bravo. Upropasti mi čitav niz zanimljivih hintova. Nastavi.
hehe, skinuh i odgledah dva puta ultimate director's cut pre neki dan :)U kom filmu dzezer glumi dzezera?
Posted (edited)

ne. u filmu pored glavnog glumca glumi jos nekoliko dzez muzicara. jedan je bas poznat, producirao je i svirao na albumu/soundtracku na kom se nalazi i jazz standard koji se zove isto kao i film.

Edited by Aca
Posted

evo jos malo pomocifilm je rezirao francuz i radnja se mahom odvija u parizu. taj jazz standard, koji se zove isto kao i film, napisao je (nisam bas 100% siguran, al' je najpoznatiji u njegovom izvodjenju) "kaludjer"!

Posted

da :) matori dexter za malo oskarom da se okiti.nastavi...

Posted

SpanacNapisao knjigu koja je "biblija" za njegov "department"Korezirao film o pederima na KubiDo Holivuda dosao preko FrancuzaUmro 1992.?

Posted

Bunjuel?

Nemam pojma, al' reko aj da lupim bez guglanja. Jedino sam siguran da je snimao u Francuskoj. I da je španac. cool.gif

• 3 weeks later...
Posted (edited)

fresa y chocolate?inace je interesantno da kubanci nmaju mnogo protiv pedera, al je sa lezbejkama drugacija situacija. nije im jasno kako zena ne moze da ne voli musko

Edited by Hustler
Posted

OTpokušavam da pronađem kako se zove film, čini mi se da je rađen po SF knjizi. U pitanju je futuristički svet gde se roba ne plaća novcem, nego minutima života. Glavni lik nešto uradi i kao nagradu dobije ogrlicu i onda mora da odluči da li će je upotrebiti da produži majci život ili da investira dalje.??

Posted
SpanacNapisao knjigu koja je "biblija" za njegov "department"Korezirao film o pederima na KubiDo Holivuda dosao preko FrancuzaUmro 1992.?
Jel na ovo odgovoreno?Reinaldo Arenas? film (knjiga) - Antes que anochezca ili Before night falls...
Posted
Jel na ovo odgovoreno?Reinaldo Arenas? film (knjiga) - Antes que anochezca ili Before night falls...
jebote, totalno sam zaboravio na ovonije Arenas, covek se bavi slikom