December 23, 200816 yr Ko kome i u kom filmu upućuje jasnu poruku kroz poznati soul klasik koji su napisali Holandi i Dozier?nowhere to run. u warriorsima, dj istoimenoj bandi. tj. ostale bande preko djice.
December 23, 200816 yr Bravo. Upropasti mi čitav niz zanimljivih hintova. Nastavi.hehe, skinuh i odgledah dva puta ultimate director's cut pre neki dan :)U kom filmu dzezer glumi dzezera?
December 23, 200816 yr ne. u filmu pored glavnog glumca glumi jos nekoliko dzez muzicara. jedan je bas poznat, producirao je i svirao na albumu/soundtracku na kom se nalazi i jazz standard koji se zove isto kao i film. Edited December 23, 200816 yr by Aca
December 24, 200816 yr evo jos malo pomocifilm je rezirao francuz i radnja se mahom odvija u parizu. taj jazz standard, koji se zove isto kao i film, napisao je (nisam bas 100% siguran, al' je najpoznatiji u njegovom izvodjenju) "kaludjer"!
December 24, 200816 yr SpanacNapisao knjigu koja je "biblija" za njegov "department"Korezirao film o pederima na KubiDo Holivuda dosao preko FrancuzaUmro 1992.?
December 24, 200816 yr Bunjuel? Nemam pojma, al' reko aj da lupim bez guglanja. Jedino sam siguran da je snimao u Francuskoj. I da je španac.
January 11, 200916 yr fresa y chocolate?inace je interesantno da kubanci nmaju mnogo protiv pedera, al je sa lezbejkama drugacija situacija. nije im jasno kako zena ne moze da ne voli musko Edited January 11, 200916 yr by Hustler
January 11, 200916 yr OTpokušavam da pronađem kako se zove film, čini mi se da je rađen po SF knjizi. U pitanju je futuristički svet gde se roba ne plaća novcem, nego minutima života. Glavni lik nešto uradi i kao nagradu dobije ogrlicu i onda mora da odluči da li će je upotrebiti da produži majci život ili da investira dalje.??
January 13, 200916 yr SpanacNapisao knjigu koja je "biblija" za njegov "department"Korezirao film o pederima na KubiDo Holivuda dosao preko FrancuzaUmro 1992.?Jel na ovo odgovoreno?Reinaldo Arenas? film (knjiga) - Antes que anochezca ili Before night falls...
January 13, 200916 yr Jel na ovo odgovoreno?Reinaldo Arenas? film (knjiga) - Antes que anochezca ili Before night falls...jebote, totalno sam zaboravio na ovonije Arenas, covek se bavi slikom