Sludge Factory Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Blow Up - Yardbirds - Clapton, Page, BeckJasno. Nastavi.
MocaVukotic Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 idemo u istom stiluNajvazniji clanovi ovog benda su mrtvi, a bend se pojavljuje u jednom filmu iz 80-ih. Jedan od clanova ima i malo vecu ulogu u filmu (dakle, nije samo clan benda)...Bend i Film?
Ulis Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 idemo u istom stiluNajvazniji clanovi ovog benda su mrtvi, a bend se pojavljuje u jednom filmu iz 80-ih. Jedan od clanova ima i malo vecu ulogu u filmu (dakle, nije samo clan benda)...Bend i Film?Allman brothers?
MocaVukotic Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Allman brothers?ne...ustvari, ne znam za njih, ja mislim na neki drugi bend, geografski veoma daleko od Allman Brothersa (eto hinta)
Ulis Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ne...ustvari, ne znam za njih, ja mislim na neki drugi bend, geografski veoma daleko od Allman Brothersa (eto hinta)mislio sam da nije možda Rush gde Greg Alman ima ulogu...a pola benda je poginulo.suzi malo...ima mali milion grupa gde većina bitnih članova nije živo...eto uključujući i The Beatles (možda se Ringo pojavio u nekom filmu? :)
MocaVukotic Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 OK, jedini ženski član benda igra sestru od glavnog junaka filma. Ceo bend se pojavljuje u filmu (u tadašnjem sastavu) i svira u sceni u noćnom klubu...jebi ga, mnogo je poznato, teško za hintovanje. Jedan poznati (a takođe mrtav) reditelj takođe ima malu ulogu.
Ulis Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Osim muzike i Njujorka, šta još povezuje David Byrna i Lou Reeda?
Aca Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Osim muzike i Njujorka, šta još povezuje David Byrna i Lou Reeda?Lulu.Nije ga dugo bilo na TVu.
Aca Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ovo je lako. U kom filmu se nadsviravaju Steve Vai i Ry Cooder?
kobni zelaya Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ko kome i u kom filmu upućuje jasnu poruku kroz poznati soul klasik koji su napisali Holandi i Dozier?
Recommended Posts