slepa živana Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 4 hours ago, ToniAdams said: Takvu ko ti frizuru je imo pantela 2008. Možda i ti postaneš premijerka za 9 godina. lažeš kao pas ja sam frizeru odnela sliku trifona ivanova. pre neki dan sam čula na jutarnjem programu da je umro i malo je reći da me je pogodilo. rip
roksi Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 @zivana, ma kul-pankrok-chick-luk se ne racunaa! nije mejnstrim. da australija ima narodnu nosnju, mullet bi bio preduslov, kljucni detalj.
Hippie Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 (edited) ja, kao neko koj voli stare fotografije, nikako ne mogu a da svaki put ne primetim kako su [mloge] viktorijanske kose ipak bile najruznije stae tacno tu bilo toliko seksi, nikad nechu razumeti Quote images as those below, could arouse interest or sexual excitement in a Victorian observer sigurno ; http://www.thechicflaneuse.com/long-hair-victorian-ladies-vintage-sexually-intriguing-photos-for-the-era/ Edited February 20, 2018 by Hippie
Indy Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Evo i pobednika mullet festa... Mora da je nesto preko veze, ima konzistenciju stare metle.
roksi Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 woohooo! dakle, imamo pobednika ziri je ocigledno isao na sigurno pa su izabrali autohtoni primerak, nikakvi sizovi i ludila. the real deal <3
Valk Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 On 2/18/2018 at 10:10 AM, gospa buba said: ne mogu da verujem shta chitam sent from bubamoto E, pa jesam se na kraju ošišala na dosta kratko, i nisam više crna.
gospa buba Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 E, pa jesam se na kraju ošišala na dosta kratko, i nisam više crna. sve dok nisu pushkom terali u sedishtu gestapoa, sve je ok esi ti srecna pile? ako jesi, ihaaaj sent from bubamoto
Valk Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Pa ne žalim se, šta znam, jednom sam bila pregrmela odsecanje metra dužnog kose tako da sam sad spokojnije pristupila tom zločinu. Raste svakako, a da mi je lakše za održavanje, jok i nije.
gospa buba Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 pa jel jeste ili nije? sent from bubamoto
Valk Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Baš tako, posebno s obzirom na količinu* slobodnog vremena kojeg majka toddlera ima za sebe. * - none
gospa buba Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 aaa. pitam zato shto sam ja uspela da odrzim kolichinu frizure bez obzira na uzrast. naravno, tako shto je nisam koristila uopshte
halloween Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Videh jednog reklo bi se, hipstera, bogato oblepio kosu na čelu kao tupe, comb over, ali ne da bi sakrio ćelu nego onako, iz fazona. Plašim se da ne uzme maha.
Recommended Posts