Jump to content
IGNORED

Frizure

MarlaSinger

Recommended Posts

Posted (edited)

preporuka za salon aleksa la vie, kralja milutina 40

dobro farbanje i balajaz. ocigledan trud, a cijene su nize nego u prefensi salonima. 

pristup je prilicno bullshit-free.

Edited by morgana
Posted (edited)

Balajaz na dugu kosu 8-9000, a kod Alekse 5000. Koristi Goldwell farbe. Ne znam kako sisa, to radim u bloku za 500 din.

Edit, ja sam imala i korekciju boje u korijenu kose i neki tretman, 7500 din.

Edited by morgana
Posted

preporuka za salon aleksa la vie, kralja milutina 40

dobro farbanje i balajaz. ocigledan trud, a cijene su nize nego u prefensi salonima. 

pristup je prilicno bullshit-free.

utefterisaću ih

• 3 weeks later...
Posted

e, a kolike su cene u prefensi salonima?

Ne znam za balajaž al pitah jednog IG fensi frizera za cenu skidanja crne boje i posledičnog farbanja u neke svetlije nijanse. Kaže od 10 do 15k, zavisi od kose.

Ništa, čekaću da izraste moja skroz ili ću sama da skidam nekom blanš-kupkom pa kad oćelavim jebiga.

Posted

A sto se ne osisas na sasvim, sasvim kratko?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 months later...
Posted
A sto se ne osisas na sasvim, sasvim kratko? 

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne mogu da verujem shta chitam :ohmy::happy: 

sent from bubamoto

Posted

što se agasija tiče nije neizvesno. Mada kad je mogo onomad i tupe da nosi i da trči šnjim, mogo bi sad da se podvrgne™.

Posted
2 hours ago, nisam ja said:

što se agasija tiče nije neizvesno. Mada kad je mogo onomad i tupe da nosi i da trči šnjim, mogo bi sad da se podvrgne™.

tupe?! ma daj! au... pa on mi je uvek delovao kao autenticni cupavac, bez iole manjka dlaka. 

+samo da dopunim neophodnim informacijama za one koji se odluce da prisustvuju nacionalno vaznom ozi dogadjaju:

Contestants will be judged on their haircut, overall presentation and stage presence at Mullet Fest in Kurri Kurri, New South Wales.

The categories are: everyday mullet, grubby mullet, ranga mullet, ladies' mullet and junior mullet.

Posted

U skladu sa ovim multikulturnim vremenima, treba da ubace i kategoriju bollywood mullet.

bwood.jpg

Posted

:D jes vala, ako moze ranga:))

a i obrvice su mu super!

Posted

Takvu ko ti frizuru je imo pantela 2008. Možda i ti postaneš premijerka za 9 godina.

:fantom: