September 30, 20177 yr preporuka za salon aleksa la vie, kralja milutina 40 dobro farbanje i balajaz. ocigledan trud, a cijene su nize nego u prefensi salonima. pristup je prilicno bullshit-free. Edited September 30, 20177 yr by morgana
September 30, 20177 yr Balajaz na dugu kosu 8-9000, a kod Alekse 5000. Koristi Goldwell farbe. Ne znam kako sisa, to radim u bloku za 500 din. Edit, ja sam imala i korekciju boje u korijenu kose i neki tretman, 7500 din. Edited September 30, 20177 yr by morgana
September 30, 20177 yr preporuka za salon aleksa la vie, kralja milutina 40 dobro farbanje i balajaz. ocigledan trud, a cijene su nize nego u prefensi salonima. pristup je prilicno bullshit-free. utefterisaću ih
October 22, 20177 yr uuuuuuuuu otkad ovaj stil nisam probala; https://www.facebook.com/NTDFunniest/videos/2002404660049025/
October 24, 20177 yr e, a kolike su cene u prefensi salonima?Ne znam za balajaž al pitah jednog IG fensi frizera za cenu skidanja crne boje i posledičnog farbanja u neke svetlije nijanse. Kaže od 10 do 15k, zavisi od kose.Ništa, čekaću da izraste moja skroz ili ću sama da skidam nekom blanš-kupkom pa kad oćelavim jebiga.
February 18, 20187 yr ma vratice se u modu kad-tad: mullets we have loved a ovo je moglo i na noksicevu temu: ozi mullet fest
February 18, 20187 yr A sto se ne osisas na sasvim, sasvim kratko? Sent from my iPhone using Tapatalk ne mogu da verujem shta chitam sent from bubamoto
February 18, 20187 yr što se agasija tiče nije neizvesno. Mada kad je mogo onomad i tupe da nosi i da trči šnjim, mogo bi sad da se podvrgne™.
February 18, 20187 yr 2 hours ago, nisam ja said: što se agasija tiče nije neizvesno. Mada kad je mogo onomad i tupe da nosi i da trči šnjim, mogo bi sad da se podvrgne™. tupe?! ma daj! au... pa on mi je uvek delovao kao autenticni cupavac, bez iole manjka dlaka. +samo da dopunim neophodnim informacijama za one koji se odluce da prisustvuju nacionalno vaznom ozi dogadjaju: Quote Contestants will be judged on their haircut, overall presentation and stage presence at Mullet Fest in Kurri Kurri, New South Wales. The categories are: everyday mullet, grubby mullet, ranga mullet, ladies' mullet and junior mullet.
February 18, 20187 yr U skladu sa ovim multikulturnim vremenima, treba da ubace i kategoriju bollywood mullet.
February 19, 20187 yr Takvu ko ti frizuru je imo pantela 2008. Možda i ti postaneš premijerka za 9 godina.