April 24, 20177 yr mora da ti je kosa (polu)kovrdzava....zbog sumpora navodno viska sto imamo. izlazi na cvrenkasto. pigment. zato treba da se stavlja kesica nekog praha protiv crvenila i zutila kada se farbamo da ispadne braon ili plavo. Edited April 24, 20177 yr by mustang
April 25, 20177 yr kosa nije ni kovrdžava ni prava, i kad je to stanje ravnomerno raspoređeno i nije problem, ali kad su pojedini pramenovi pravi, pojedini talasasti a pojedini pola ovako pola onako, ehhhhh.... zato mi je i najlakše da imam dugačku kosu, kad dođe do sranja uvek može punđa i šlus a za boju ovu sam realno sama pala i sama se ubila, jer sam bila eksperimentisala sa crvenim bojama a naivno poverovala da će zajedno sa braon delom posvetleti i crveni, no cvrc Milojko
May 10, 20177 yr e, izvukoh se nekako iz šargarepluka :) prvo se prefarbala pepeljasto plavom, pa posle šatirala sa tamno braon (što je u suštini i bio inicijalni cilj), i sad je prilično* pristojno *samo "prilično"
July 13, 20177 yr wella blondor blans za kosu - sjajan je, brzo djeluje, ne ostavlja zuti pigment u vlasi narucila sam ga sa ebaya
July 13, 20177 yr preporuci ga... ja ne postizavam ni da se osisisam ni ofarbam..pa cu kada stignem u bg...(sisam se sama inace, nema tu neke nauke...ukovrdza se pa se ne vide strahote kuhinjskih makaza...) i ako moze manikir dobar na dorcolu ili u zemunu...i da nije suv manikir.
July 14, 20177 yr sta mi ne treba? daj ime tog frizera, sta ga cuvas ko da je od zlata :) osim ako nije u zemunu ili na dorcolu...
September 17, 20177 yr Sutra farbanje, zadnja 2 puta je bio totalni debakl, unapred žalim i sebe i frizera:-/