Amelija Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 umesto nameravane svetlo braon ispala šargarepa <_<
boshoku Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 umesto nameravane svetlo braon ispala šargarepa <_< i avatar ti takav
mustang Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 (edited) mora da ti je kosa (polu)kovrdzava....zbog sumpora navodno viska sto imamo. izlazi na cvrenkasto. pigment. zato treba da se stavlja kesica nekog praha protiv crvenila i zutila kada se farbamo da ispadne braon ili plavo. Edited April 24, 2017 by mustang
Amelija Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 kosa nije ni kovrdžava ni prava, i kad je to stanje ravnomerno raspoređeno i nije problem, ali kad su pojedini pramenovi pravi, pojedini talasasti a pojedini pola ovako pola onako, ehhhhh.... zato mi je i najlakše da imam dugačku kosu, kad dođe do sranja uvek može punđa i šlus a za boju ovu sam realno sama pala i sama se ubila, jer sam bila eksperimentisala sa crvenim bojama a naivno poverovala da će zajedno sa braon delom posvetleti i crveni, no cvrc Milojko
Amelija Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 e, izvukoh se nekako iz šargarepluka :) prvo se prefarbala pepeljasto plavom, pa posle šatirala sa tamno braon (što je u suštini i bio inicijalni cilj), i sad je prilično* pristojno *samo "prilično"
morgana Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 wella blondor blans za kosu - sjajan je, brzo djeluje, ne ostavlja zuti pigment u vlasi narucila sam ga sa ebaya
darling Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 bog da pozivi mog frizera (i mene, sto da ne) jos 100 godina.
mustang Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 preporuci ga... ja ne postizavam ni da se osisisam ni ofarbam..pa cu kada stignem u bg...(sisam se sama inace, nema tu neke nauke...ukovrdza se pa se ne vide strahote kuhinjskih makaza...) i ako moze manikir dobar na dorcolu ili u zemunu...i da nije suv manikir.
mustang Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 sta mi ne treba? daj ime tog frizera, sta ga cuvas ko da je od zlata :) osim ako nije u zemunu ili na dorcolu...
Sara Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Sutra farbanje, zadnja 2 puta je bio totalni debakl, unapred žalim i sebe i frizera:-/
gospa buba Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 ja cu danas, sama. u neku boju koju imam u kuci
Sara Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 iz licnog iskustva, to ti je sigurnija varijanta
Recommended Posts