Tihajeza Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Ko nema u vugla, ima u gugla. Ima tri salona, u kojem je The Bob i da li on glavom i bradom operiše ne bih znala, Helouin će znati.
halloween Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 (edited) Utorkom i četvrtkom je u Dobračinoj, ostalim danima u druga dva salona, M. Pocerca i G.Gravijea. 2800 dinara (pranje, pakovanje, šišanje, feniranje). To je njegova cena, a ako šišaju devojke u salonu, onda je niža cena. http://www.salonbob.com/ Edited April 21, 2017 by halloween
boshoku Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 neki fejms fizer na uglu 7. jula i zmaja od noćaja, mojoj sestri od tetke, a za pranje, šišanje i fen, isto naplatio rsd 2.800... meni to zvučalo preterano jer je šišanje baš rutina, dakle, skraćivanje kose ne nešto fensi, no, vidim da je to standardna cifra
morgana Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 (edited) 2500-2800 je cijena u vecini tih fensijih frizeraja ali jebiga, ko ima iole zajebaniju frizuru, to bas vrijedi. ja se u bgd sisam za 500 din u zgradi do moje, ravna duga kosa bez ikakvih komplikacija, moze mi se. doduse zajebala me druga frizerka, to mi je kazna za nevjernost komsijskom salonu. Edited April 21, 2017 by morgana
Sara Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 bila sam par puta kod koleta, jednom kod nekog taubnera i jos kod par tako nekih cudotvoraca ... i nista! nisam bila bas presrecna, onda sam digla ruke i zakljucila da nije do njih nego do moje glavudze ...ali periodicno me uhvate crvi da puknem pare kod nekog frizerskog belog maga
mustang Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 a sto ne okacis sliku da te vidimo pa ti kazemo kakvi ti frizura odgovara? :)
Tihajeza Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Meni je hit kad frizeraji imaju tri različite cene za različite dužine kose (kratka, srednja, dugačka), gde kratka najjeftinija. I sad, recimo samo skrate krajeve na dugoj kosi, to je skuplje od zajebanog šišanja kratke (profil, stepenasto, sto čuda...)
pt 2.0 Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 očito manje cene tu veštinu (samo šišanje) od veštine feniranja, koje duže traje što je kosa duža.
Tihajeza Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 očito manje cene tu veštinu (samo šišanje) od veštine feniranja, koje duže traje što je kosa duža.Ma ne, cena uvek iskazana posebno za šišanje, posebno za feniranje. Tako je na barem 5 mesta gde sam išla.
Recommended Posts