Aleksija Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 (edited) devojke. dje se sad kupuje kana? i koja se kupuje. nekad je bilo na zemunskoj na tezgama, turska kutijica sa devojkom. ali se bojim da to pripada proshlom milenijunu, a jedino to mi je poznato. ja sam ubedjena da sam je vidjala u dm-u, samo ne mogu da se setim kad, otprilike u poslednjih godinu dana. proguglaj malo, sigurno mozes da je narucis negde - tesko da tu mozes nesto da zeznes, ako i ne valja, samo ce se brzo isprati. bar ja tako mislim tj. Edited March 10, 2017 by Aleksija
Frau Gabrijela Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 devojke. dje se sad kupuje kana? i koja se kupuje. nekad je bilo na zemunskoj na tezgama, turska kutijica sa devojkom. ali se bojim da to pripada proshlom milenijunu, a jedino to mi je poznato. sad sam pitala jednu moju što se kanonizuje. kaže da obično uzima u frizer šopu, a ima i u nekim manjim parfimerijama. ne znam da li je od pomoći jer se radi o mom selu, ali neka bude smernica gde da tražiš. ima turska i egipatska. ona bira prema tome koja ima u njenoj boji.
gospa buba Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 ok, tenks. mene u stvari bune te nove kane kao u nijansama, shta kao tu ima da ima nijanse <_<
halloween Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) Kane ima gde hoćeš, DM, Lili etc. Danas sam bila u salonu Bob. Mislim na obostrano zadovoljstvo. Pitao me je samo dva pitanja- imam li posebnih želja (ne) i na koju stranu mi je razdeljak. Skratio mi je kosu i opet imam šiške. Edited April 20, 2017 by halloween
halloween Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) Šta je čudno? I još mi je rekao da je ovo prelazna dužina ka još kraćoj koju planira na leto. Lep mi profil napravio, šišao me je sigurno sat vremena. Edited April 20, 2017 by halloween
beta Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 dobar frizer je zlata vredan. ovaj moj je definitivno otišao u kikiriki. vreme je da tražim novog.
Gospodin Slucaj Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 a dobro vreme rada nije nužno pokazatelj kvaliteta (jeste pokazatelj to što si ti zadovoljna) ja pokušavam dve nedelje da zakažem kod jedne frizerke koja se do sada najbolje pokazala i umela je pre neke hirove moje da sprovede u delo ili ona ne može ili ja ne mogu moraću izgleda opet kod nekog starog zgodnog koji mi se naslanjaotm i koji me je šišao po pola sata ali nisam bio zadovoljan puno
Sara Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) u zivotu nisam dozivela da mi frizer kaze da zna sta ce sa mojom kosom i da me osisa da budem srecna Edited April 20, 2017 by Sara
darling Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 jadna. posto je to divan osecaj. vreme je da nadjes takvog frizera.
Tihajeza Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Šta je čudno? I još mi je rekao da je ovo prelazna dužina ka još kraćoj koju planira na leto. Lep mi profil napravio, šišao me je sigurno sat vremena. Čudno je i to što te pitao gde je razdeljak PRE šišanja i to uzeo u obzir. Mene ako pitaju, pitaju kad je sve gotovo, da bi otkrili nakon feniranja da je na jednoj strani sve za toliko kraće.Probam ja da to naglasim u startu, ali to sve majstori, "bez brige", "samo se opusti, zavali se, prepusti to meni" stručnjaci.
Tihajeza Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Eto ima taj Bob. Ja sam čula za njega, ali sam mislila da je pokojni ili makar u penziji bar 20 godina.
Recommended Posts