morgana Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) ma samo prave sebi odstupnicu, ako nesto zajebu nije do njih nego do moje (bangave) glave i kose Edited February 13, 2016 by morgana
ivy Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 prave sebi nepostojanje posla,ja bih opet otisla kod nje da me osisa da me nije nagrdila a ovako necu vise nikad.
morgana Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Nasla sam frizera svog zivota Hairlovers u Gracanickoj Idite, skoro da vracam pare ako ne valja
morgana Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Ja se sisam za 400 din u bloku, kad sam u Bgd, ali za molersko-farbarske radove moram da trazim i mimo komsijskih salona. Otkad se ovim bave doktori frizerskih nauka izisli sa akademija, ja imam problem da dobijem boju koju hocu. Ovaj mi je restaurirao kosu tacno kako sam trazila.
darling Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 (edited) Nasla sam frizera svog zivota Hairlovers u Gracanickoj Idite, skoro da vracam pare ako ne valja bojana? a nije, pobrkala sam :) Edited January 26, 2017 by darling
morgana Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Dusan, a ne znam kako mu se zovu kolege frizeri u salonu.
darling Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 ne, ne, pobrkala sam salone. starost, sta ces :)
MayDay Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Ja sad idem da kupim sastojke za bapski šampon. Idu kopriva, pantenol, AD kapi, vitamin B kompleks i ricinusovo ulje. Kažu svi da im drastično manje opada kosa.
ivy Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 uh kako bih se opet osisala na kratko al me mrzziiiii..nemam frizera,mrzi me da trazim,mrzi me da odrzavam sama se farbam,poslednji put mi je decko skratio kosu makazama za papir ...posle 10+ god torture 1 frizera sam otisla u drugu krajnost
Sara Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 (edited) meni postalo jasno koliko je sati tek kad mi je sin rekao `ti to ne razumes, ti si hipik` Edited January 27, 2017 by Sara
gospa buba Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 devojke. dje se sad kupuje kana? i koja se kupuje. nekad je bilo na zemunskoj na tezgama, turska kutijica sa devojkom. ali se bojim da to pripada proshlom milenijunu, a jedino to mi je poznato.
pt 2.0 Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Bubo ne znam, a evo ne zna ni moj frizer. Kaže da dugo nije čuo da se neko farba time. Moja frizura ovh dana - Sibil Šepard u Munlajtingu, samo ne toliko plava. P.S. da sam u fazonu zaljubljivanja, ladno bih se zaljubila u tipa kao što je moj frizer. Spretan i brz. Dobro, i lijep.
Recommended Posts