Jump to content
IGNORED

Frizure

MarlaSinger

Recommended Posts

Posted

eo, 18-godisnja madonina cerka:

2A8B414400000578-3161938-Lourdes_the_lea

u jebote, da sam juce umro, ne bih znao da deca mogu biti ovako ruzna :(

Posted

Meni granny hair izgleda strava! Ali mora da se ima sveže i jedro lice, pretpostavljam.

i meni je super i farbala sam se tako sa 20ak g. sad sa 40 bi me sigurno obabavilo, pa se farbam i prameniram na biserno.

inace ko voli da mu malo vuce na silver, nije los subrina professional sampon za plavu  kosu. isprobala sam ga jer sam se pre par meseci nesto zeznula sa nekim bakarnim prelivom i sve mi povuklo na zuto i narandzasto. preporuka. kosta oko 500 kinti ako narucujete online a ima u cvrletovim salonima i da se kupi po vidjenju.

p_f4b9ec30ad9f68f89b29639786cb62ef_384_damb_v.jpg

• 1 month later...
Posted (edited)

kosa skracena prilicno, gloooova laksa za par kila. muz sek'o

Edited by mustang
  • 3 weeks later...
Posted

E što su nekad frizeri bili sila, otvarali radnje u 7 ujutru. Danas po pravilu u 10, jedino Cvrle počinje u 9, tako da samo kod njega može  sabajle ako je moralno™ feniranje.

Posted

odem danas kod mojih redovnih frizera, posle duze pauze (sisao se u italiji, kao i uvek, kad god idem). udjem, nikog ne prepoznajem, komplet nova postava. aj dobro, racunam nisam nesto zahtevan, naprotiv.

znaci posle trideset sekundi mi je bilo jasno da zena nema pojma sta radi, ali vec je bilo kasno...

kad mi je na kraju rekla da bi lepse izgledao kad bih se ponekad nasmejao doslo mi daje osamarim

Posted

U maju će biti 23 godine kako se šišam u istom salonu, prvo kod oca (vlasnika) a sad kod njegovog sina koji je nastavio posao. Ista frizura, odavno ne govorim šta i kako. I moj ćale se prebacio tu, od kako je njegov stari berberin umro.

Posted

U maju će biti 23 godine kako se šišam u istom salonu, prvo kod oca (vlasnika) a sad kod njegovog sina koji je nastavio posao. Ista frizura, odavno ne govorim šta i kako. I moj ćale se prebacio tu, od kako je njegov stari berberin umro.

Da nije Sale u 27.marta?
Posted

Njet. Old school, polako, o svim temama po koju. U dva navrata sam se i brijao kad sam imao bradu, milina.

slučajno poslato sa TT

Posted

kad mi je na kraju rekla da bi lepse izgledao kad bih se ponekad nasmejao doslo mi daje osamarim

:rolf:

Posted

mene ova frizerka u ulazu kod koje sam jednom otisla da mi skrati kosu ,,3cm ravno,,  stalno nesto nagrdi..te mi slaba i tanka kosa :o  te imam neki,inace nepostojeci, otok ispod oka..stalno mi nadje neku manu jbt..dodje mi da je vise nikad ne vidim ali ostala sam da ponekad porucim avon kod nje a to je kratko..

Posted

tako meni jedna, sta god joj trazim ne moze, te imam los ten, te tanku i s lijeve strane rjedju kosu, spusteno mi desno oko, rekoh sisaj zeno i ne seri

Posted (edited)

te vaše frizerke mora da su boginje lepote sa grivama umesto kose kad toliko lupetaju.

kako nikad niko nešto lepo da kaže nego odmah pljuju i kritikuju.

balkanski sindrom

Edited by beta kentauri