Sandradjer Posted November 26 Posted November 26 Oplavela me frizerka. Cekam dnevno svetlo da vidim bolje, imam tremu 1
Sandradjer Posted November 26 Posted November 26 1 hour ago, Sara said: Ne sekiraj se, plavo moze biti samo bolje😂 Racunam, isprace se
Svemir Zeka Posted November 26 Posted November 26 Коса ми се офуцала, изгледа као изакана метла. Жао ми да је сечем, а и слаже ми се уз општи аљкави имиџ. Сад капирам да је фарбам у нешто да прикријем оболелост косе - да ли то, или маказе?
Tihajeza Posted November 27 Posted November 27 Zakažem šišanje u salonu koji mi je na putu do kuće. Dođem u zakazano vreme. Žena me vidi i kaže: "Jao, ta dužina... Odmah da vam kažem, ja ne umem da šišam kratku kosu." Kaže, samouka je, pa joj nisu dolazile takve mušterije, pa nije imala na kome da nauči... A lepo mi kaže sestra da sam ludo hrabra kad idem tako kod frizera na slepo, ali ovo se završilo dobro, jer je bila iskrena. Moram sad da tražim drugu. A kad i odem na preporuku, svašta može da bude... Prošli put me poslala koleginica kod "fenomenalne frizerke". A fenomenalna frizerka (btw skroz prosečna) ima kavez sa 10 australijskih zeba, na metar iza stolice koje dismr baš. Ne bih ponavljala iskustvo. Drugi preporučeni frizer "nema ništa slobodno do januara", a i to samo prepodnevni termini, popodne baš ništa. Posle mi kažu, pa mi zakažemo pa čekamo... Jbt, ko da zakazuješ termin za svadbu 3 meseca unapred. Ja sam stvarno nezahtevna, ali od običnog održavanja frizure, ispadne sto komplikacija. Kako je lako muškima. Dobar dan, dobar dan, bilo gde, i eto frizura. 1 2
Sandradjer Posted November 27 Posted November 27 6 minutes ago, Tihajeza said: Zakažem šišanje u salonu koji mi je na putu do kuće. Dođem u zakazano vreme. Žena me vidi i kaže: "Jao, ta dužina... Odmah da vam kažem, ja ne umem da šišam kratku kosu." Kaže, samouka je, pa joj nisu dolazile takve mušterije, pa nije imala na kome da nauči... A lepo mi kaže sestra da sam ludo hrabra kad idem tako kod frizera na slepo, ali ovo se završilo dobro, jer je bila iskrena. Moram sad da tražim drugu. A kad i odem na preporuku, svašta može da bude... Prošli put me poslala koleginica kod "fenomenalne frizerke". A fenomenalna frizerka (btw skroz prosečna) ima kavez sa 10 australijskih zeba, na metar iza stolice koje dismr baš. Ne bih ponavljala iskustvo. Drugi preporučeni frizer "nema ništa slobodno do januara", a i to samo prepodnevni termini, popodne baš ništa. Posle mi kažu, pa mi zakažemo pa čekamo... Jbt, ko da zakazuješ termin za svadbu 3 meseca unapred. Ja sam stvarno nezahtevna, ali od običnog održavanja frizure, ispadne sto komplikacija. Kako je lako muškima. Dobar dan, dobar dan, bilo gde, i eto frizura. Da sam musko poludela bih od frizera. Sudeci po frizurama koje nose muskarci u pravu si
Svemir Zeka Posted November 27 Posted November 27 1 hour ago, Sandradjer said: Ne znam da li moze, ali glasam za makaze Па не може. Моја је коса Самсонајт коса ако је срежем, оде и мој Его.
slepa živana Posted November 27 Posted November 27 4 hours ago, Tihajeza said: Ja sam stvarno nezahtevna, ali od običnog održavanja frizure, ispadne sto komplikacija. Kako je lako muškima. Dobar dan, dobar dan, bilo gde, i eto frizura. jesi se šišala nekad u onom salonu "lion" pored maksija? ja sam dva puta. jednom me je šišao momak, drugi put cura, oba puta je bilo ok. 1500 je šišanje i bude termin ili isti dan ili sutradan šišala sam se dva puta i u "mojoj" zgradi, mislim da se zove meri džejn. taj me je još lepše ošišao, ali mu je radno vreme nešto od 9 do 5 pa nikako nisam mogla da ga ujurim
Tihajeza Posted November 27 Posted November 27 7 minutes ago, slepa živana said: jesi se šišala nekad u onom salonu "lion" pored maksija? ja sam dva puta. jednom me je šišao momak, drugi put cura, oba puta je bilo ok. 1500 je šišanje i bude termin ili isti dan ili sutradan šišala sam se dva puta i u "mojoj" zgradi, mislim da se zove meri džejn. taj me je još lepše ošišao, ali mu je radno vreme nešto od 9 do 5 pa nikako nisam mogla da ga ujurim Ne znam za Meri Džejna, ako je pored šišarnice pasa, tu je godinama bio neki Zoran, koji nije voleo zakazivanje ("ne voli on te novotarije"), nego da dođeš pa čekaš red, čitaš "Glorije" jedno 2 sata dok dođeš na red. Možda je otišao u penziju, a Meri đejn ga nasledio. Svakako ne mogu 9 do 5. (Al promeniću sebi tu životnu okolnost, ne zvala se ja Tihajeza!!!) Pored Maxija sam bila, ja više ne znam ko tu radi, svaki put neko drugi, više njih deli salon kao neki time sharing. Imaš i gore dve žene pored servisa veš mašina, korektne skroz. One me uvek spasu. 1
Recommended Posts