March 8, 201015 yr magnum je koshtao 100 kinti kutija dok ga je bilo. odmah pored govna dureksa koji je bar 180.nije durex loš, ali je magnum jedno 10 puta bolji.najveća glupost od kondoma je bio neki "love plus" kondom, navodno posebno ojačan.promptno je pocepan u roku od 3 minuta, a njegova neiskorišćena sabraća su poslata u smeće, gde i pripadaju.
March 8, 201015 yr magnum je koshtao 100 kinti kutija dok ga je bilo. odmah pored govna dureksa koji je bar 180.!? Gde to?
March 8, 201015 yr u nas u merkantoru.samo iz nekog razloga nema ga vishe.Sad se osećam ko su mene jebali. Plaćao sam ih po 180 kinti prošle godine.
March 8, 201015 yr Damjo, topik u pravo vreme. Iznervira me durex onoliko juče, tražim alternativu, samo vas gledam.
March 8, 201015 yr Vako; firma je "Primer", model "Light", uvoznik "Bucalo Talex company", Beograd. Kondomi su 180x53 mm. (piše na kutiji) Edited March 8, 201015 yr by laki21
March 8, 201015 yr ja sam najvise pogodjen ovom temom. pa meni je par zena reklo u poverenju da ne valja kad je mnogo veliki i da su samo muskarci fascinirani duzinomsad sam zbunjen
March 8, 201015 yr al ne treba nishta da nas chudi Мој је зализак наводно мало дебљи и већи, па заправо затвара, али уме да млатне мало јаче при чему се понекад нешто и врати.
March 8, 201015 yr ja sam najvise pogodjen ovom temom. pa meni je par zena reklo u poverenju da ne valja kad je mnogo veliki i da su samo muskarci fascinirani duzinomsad sam zbunjenLažu. Tako nas teše, u stilu tri medveda. "Ovaj je suviše dug, ovaj je suviše kratak, tvoj je baš kakav treba".
March 8, 201015 yr ja sam najvise pogodjen ovom temom. pa meni je par zena reklo u poverenju da ne valja kad je mnogo veliki i da su samo muskarci fascinirani duzinomsad sam zbunjenNemoj da se nerviraš. Svakom muškarcu se to nekad desi