March 7, 201015 yr Malo me zbunio onaj obim od 6,3 inca? Nije li to previse? 6,3*2,54= ok što si razjasno ove inče, ali ako ti nije teško da izvedeš prečnik, ja sam zaboravila formulu! ... pa da vidimo na čemu smo
March 7, 201015 yr Author Malo me zbunio onaj obim od 6,3 inca? Nije li to previse? 6,3*2,54= У томе и јесте проблем, иначе би обични били сасвим ок.
March 7, 201015 yr Reci mi, kad bi oko poprečnog preseka penisa opisao kružnicu sa centrom u uretri, da li bi corpora cavernosa i corpus spongiosum ostali upisani u kružnicu?
March 7, 201015 yr Author Reci mi, kad bi oko poprečnog preseka penisa opisao kružnicu sa centrom u uretri, da li bi corpora cavernosa i corpus spongiosum ostali upisani u kružnicu?Тако како си описао можеш да опишеш било какву кружницу и да све буде уписано у њу.
March 7, 201015 yr Тако како си описао можеш да опишеш било какву кружницу и да све буде уписано у њу.Upravo. Krunski dokaz da mogu da naprave adekvatan kondom za tebe, ali neće. Edited March 7, 201015 yr by dig_chohano
March 7, 201015 yr ok što si razjasno ove inče, ali ako ti nije teško da izvedeš prečnik, ja sam zaboravila formulu! ... pa da vidimo na čemu smo d=5.1cm ?
March 7, 201015 yr a to mu dodje nesto kao transcedentni broj?Imamo Pi, e, ćet, Д...another good thing je sto sad barem znamo da damja nije krenuo goloruk na moskvu, kasikom na bager i tako to... Edited March 7, 201015 yr by MayDay