korindjar Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 fali mi 'm' izmedju 'i' i 'o'. al to nije istina :(
BRAX Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Malo me zbunio onaj obim od 6,3 inca? Nije li to previse? 6,3*2,54=
slepa živana Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Malo me zbunio onaj obim od 6,3 inca? Nije li to previse? 6,3*2,54= ok što si razjasno ove inče, ali ako ti nije teško da izvedeš prečnik, ja sam zaboravila formulu! ... pa da vidimo na čemu smo
ToniAdams Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 a mozda oce ceo da se uvuce unutra, sto je sigurno, sigurno je?
Д Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Malo me zbunio onaj obim od 6,3 inca? Nije li to previse? 6,3*2,54= У томе и јесте проблем, иначе би обични били сасвим ок.
dig_chohano Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Reci mi, kad bi oko poprečnog preseka penisa opisao kružnicu sa centrom u uretri, da li bi corpora cavernosa i corpus spongiosum ostali upisani u kružnicu?
Д Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Reci mi, kad bi oko poprečnog preseka penisa opisao kružnicu sa centrom u uretri, da li bi corpora cavernosa i corpus spongiosum ostali upisani u kružnicu?Тако како си описао можеш да опишеш било какву кружницу и да све буде уписано у њу.
dig_chohano Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 (edited) Тако како си описао можеш да опишеш било какву кружницу и да све буде уписано у њу.Upravo. Krunski dokaz da mogu da naprave adekvatan kondom za tebe, ali neće. Edited March 7, 2010 by dig_chohano
jms_uk Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ok što si razjasno ove inče, ali ako ti nije teško da izvedeš prečnik, ja sam zaboravila formulu! ... pa da vidimo na čemu smo d=5.1cm ?
MayDay Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 (edited) a to mu dodje nesto kao transcedentni broj?Imamo Pi, e, ćet, Д...another good thing je sto sad barem znamo da damja nije krenuo goloruk na moskvu, kasikom na bager i tako to... Edited March 7, 2010 by MayDay
Recommended Posts