Jump to content
IGNORED

Кондоми - величине

Д

Recommended Posts

Posted

i dok mi ovde trtljamo, Damja jebe...

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Д

11

• Mp40

7

• sherman

7

• bus

6

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
trojan magnum je jedina valjana stvar.
apsolutno.mogu se naći u svakom lilly-u. edit - ima ih u Veru, na kasi. Edited by Alphons
Posted

nema tih lilija i vera u enesu.evo mi otvorena (?!) kutija thina. nagriza ih atmosfera.

Posted
:lol: :lol: :lol: Joj Д, ovo ti nije trebalo... :lol:
Posted

Ovaj forum vapi za podforumom sex.Za 5 min 2 strane. :isuse:

Posted
nema tih lilija i vera u enesu.evo mi otvorena (?!) kutija thina. nagriza ih atmosfera.
pa dobro, ti si se očitovao da ti i ne trebaju :lol:D mi je komšija (koliko sam shvatio) tako da mu je Vero blizu, ako lilly nije :)
Posted (edited)

^^brate i da je bilo seksi, sad si svojim avatarom unistio celu caroliju...

Edited by sherman
Posted

Eh, nije ovo Bugarska.... Ovde samo XS sa ukusom poraza. Suhi!

Posted (edited)
brain-fart.gif:Hail: Edited by crveni autobus
Posted
bilo koji kodnom ti je verovatno dobre velicine. prave se od 7.x inca sto je preko 20 i kusur santima... osim ako nisi :ziga:imas ovde velicinehttp://condommonologues.com/condom-size-chart/
Седам инча је ок (плус ионако не мора да иде до краја), проблем је у обиму (6,3 инча) и потпуном одсусуству могућности да се обичан кондом уопште постави због тога (погледај чарт са сопственог линка). Тек сам недавно прочитао на нету да постоје већи кондоми, а овде ми сви делују као конфекцијски, мада сам одавно и престао да их гледам (када сам укупно три пута у животу купио неке методом случајног одабира, сви су увек били исти и неупотребљиви).Прооблем са овима је што опет имају ширину као димензију, а не и гарантовани обим (та два уопште не морају нужно да корелирају, а за ове магнум видим да је доња ширина само два милиметра већа од обичних, што баш не улива наду, али ћу свакако покушати). На нету сам нашао неке у шест величина где наводе и за који обим одговарају (последњи би био кнап, али он је и шири од овог трајан магнума за читав сантиметар). Наравно, њих тешко да има код нас.
Posted

Gospode, patkometrija u svom najbrutalnijem naturalističkom izdanju. :lol:

Posted
последњи би био кнап, али он је и шири од овог трајан магнума за читав сантиметар
Jbt, Damja kentaur, glava Tesle a tijelo kano u Zimzelena.