Alphons Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 (edited) trojan magnum je jedina valjana stvar.apsolutno.mogu se naći u svakom lilly-u. edit - ima ih u Veru, na kasi. Edited March 7, 2010 by Alphons
nisam ja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 nema tih lilija i vera u enesu.evo mi otvorena (?!) kutija thina. nagriza ih atmosfera.
Alphons Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 nema tih lilija i vera u enesu.evo mi otvorena (?!) kutija thina. nagriza ih atmosfera.pa dobro, ti si se očitovao da ti i ne trebaju :lol:D mi je komšija (koliko sam shvatio) tako da mu je Vero blizu, ako lilly nije :)
sherman Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 (edited) ^^brate i da je bilo seksi, sad si svojim avatarom unistio celu caroliju... Edited March 7, 2010 by sherman
Mp40 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Eh, nije ovo Bugarska.... Ovde samo XS sa ukusom poraza. Suhi!
Д Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 bilo koji kodnom ti je verovatno dobre velicine. prave se od 7.x inca sto je preko 20 i kusur santima... osim ako nisi :ziga:imas ovde velicinehttp://condommonologues.com/condom-size-chart/Седам инча је ок (плус ионако не мора да иде до краја), проблем је у обиму (6,3 инча) и потпуном одсусуству могућности да се обичан кондом уопште постави због тога (погледај чарт са сопственог линка). Тек сам недавно прочитао на нету да постоје већи кондоми, а овде ми сви делују као конфекцијски, мада сам одавно и престао да их гледам (када сам укупно три пута у животу купио неке методом случајног одабира, сви су увек били исти и неупотребљиви).Прооблем са овима је што опет имају ширину као димензију, а не и гарантовани обим (та два уопште не морају нужно да корелирају, а за ове магнум видим да је доња ширина само два милиметра већа од обичних, што баш не улива наду, али ћу свакако покушати). На нету сам нашао неке у шест величина где наводе и за који обим одговарају (последњи би био кнап, али он је и шири од овог трајан магнума за читав сантиметар). Наравно, њих тешко да има код нас.
bus Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Gospode, patkometrija u svom najbrutalnijem naturalističkom izdanju.
dig_chohano Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 последњи би био кнап, али он је и шири од овог трајан магнума за читав сантиметарJbt, Damja kentaur, glava Tesle a tijelo kano u Zimzelena.
Recommended Posts