Jump to content
IGNORED

Ex YU fudbal

mrdja

Recommended Posts

Posted

posedujem, mislim da imam negde i skenirano (ili samo delove)

Posted (edited)

naslovna9091naslovnafi3.jpgzadnja stranazlatnakopackavm0.jpg(ovo je onaj sto je bio najveci promasaj u istoriji ... lajpciga bese? )Almanah je izdat u okotbru 91, kada je sve vec krenulo dodjavola. Pre interneta sam prevrnuo ovaj almanah hiljadu puta kroz ruke :wub: ali se ne secam kada sam ga i gde kupio). A recimo za almanah od 90 godine se secam i kako su me drugarice iz razreda zacudjeno gledaju dok im objasnjavam sta to citam, posto sam ga kupio u Georgi Dimitrova dok sam dolazio u skolu.:( Pamcenje je cudna stvar...

Edited by dusan1975
Posted

Mrdja,ako ti nije problem,mozes li mi poslati mailom ili okaciti negde?Dusane,gde se moze naci na internetu?

Posted

uh...ja sam sve te albume,almanahe,tempove,supersportove pogubio kada sam se selio...to ne mogu da prezalim...hocu i ja te almanahe...

Posted
Mrdja,ako ti nije problem,mozes li mi poslati mailom ili okaciti negde?Dusane,gde se moze naci na internetu?
Ne znam gde moze da se nadje na internetu. Ja nisam izgubio sve almanahe priliko selidbe, samo onaj 88/89 :( U medjuvremenu mi se pokvario kucni komp, zato tek sada i odgovaram :( Ako ti treba neki konkretan podatak, mogu da pogledam kod kuce pa da ti sa posla posaljem. Ako ti treba skenirano, tek kada popravim kompjuter kod kuce.
Posted

znaci naravoucenije...ili almasi ili selidba... :D

Posted

Potreban mi je spisak igrača svih klubova Prve lige, njihove pozicije u timu, kao i datumi rođenja...

Posted

Album 71/72 sa autogramima igracacrvenazv1malahx8.jpg

Posted (edited)
crvenazvezda2malahn1.jpg Edited by mrdja
Posted (edited)

ima li ostatka Mrdja prijatelju...u svakom slucaju mene zanimaju podaci o OFK Beogradu...bilo sta zanimljivo da imas postavi...hvala unapred...naravno zanima me i sve ostalo vezano za statistiku ex yu fudbala ali Beograd mi je najpotrebniji...

Edited by Booze Brothers
Posted (edited)

velika hvala!!!

Edited by Booze Brothers