Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ex YU fudbal

Featured Replies

Prestao sam da pratim ovu ligu, uopste ne znam kakva je OFKa. Sloga je prosle godine igrala dovoljno da opstane, i u ovoj skracenoj ligi od 10ak klubova. Ali generalno slabo je sve to, pricam o klubovima iz RS, uglavnom je to par lokalnih igraca i nesto igraca iz Srbije. Ako ima neki talenat to ode ili u Srbiju, Hrvatsku, u Borcu ima jedan pristojan lokalni talenat, zvali su ga i u reprezentaciju ali mislim da ih je otkacio. Samo Srbija. Sloga, Radnik, to je za drugu ligu u Srbiji, Rudar i slabije od toga. Borac eventualno nivo imenjaka iz KG. Sarajevo i Zeljo slicno. Zrinjski za nijansu kvalitetniji. Tako da OFKa Sloba bi bio derbi zacelja i OFKa bi pobedila.

• Replies 4.2k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• makondo
    makondo

Poslednji selektor SFRJ reprezentacije je umro na jedan od najvećih praznika bivše države. RIP Ivica Osim

• Nikodije
    Nikodije

Kad se kaže Jugoslavija meni je Ivica  Osim jedna od prvih asocijacija. 

• Dimitrije
    Dimitrije

Imao sam prilike da ga gledam dok je igrao u Zeljeznicaru i za reprezentaciju.  Fantastican dribler; imao je sitan dribling i uvek igrao "po talu".  Ali povrh svega, bio je ljudina.  P.U.M.

Posted Images

Uglavnom obzirom da svi ti klubovi uglavnom zive od opstinskih para a svi znamo kakva je ekonomska situacija u BiH, posebno RS, nema tu mesta za neki ozbiljan kvalitet. Sto i sudar sa ekipama u Evropi i potvrdi svake godine. Jedino Zrinjski i Borac od prosle godine malo iskacu.

Pratio sam dosta Borac prosle sezone, stigli su do osmine finala LK uz dobar otpor Rapidu. David Vukovic je odbio da igra za Bosnu. Nije napravljen novi iskorak ove sezone ali videcemo nadalje. Hocu da kazem da klubovi imaju kakvu takvu sansu svuda pa i u Bosni, samo je ovde zmijarnik gde se ljudima ogadio fudbal zbog psihopate.

U BiH vedri i oblaci Vico koji je Dodikov pulen ali je ipak sve to za nijansu postenije nego kod psihopate.

Da, Vukovic. Jedini od 11 igraca Borca koji nece da stavi ruku kada svira himna BiH.

Pobedi Dinamo 3:1. U narednom kolu igraju u Srbiji s_c

Edited by Cash

Videcemo hoce li sluzba da organizuje "incidente" covid19

19 minutes ago, W.F.C. said:

Videcemo hoce li sluzba da organizuje "incidente" covid19

Jel mogu doči gostujuči navijači. Kad bi mogli cenim da bi ih došlo solidan broj.

9 minutes ago, Cash said:

Jel mogu doči gostujuči navijači. Kad bi mogli cenim da bi ih došlo solidan broj.

Pojma nemam, ne verujem. Mada zvanicno ne postoji zabrana da igramo s njima, ovo ce biti cisto procena rizika.

Edited by W.F.C.

Nema šanse.

Sad citam pred praznim tribinama ce da se igra.

No image preview

Gotovo je, Đalović nakon tučnjave odlazi iz Maribora! Već...

Samo 16 dana nakon što je preuzeo klupu slovenskog velikana, Radomir Đalović je na pragu odlaska. Neviđeni incident na treningu, u kojem je i sam dobio udarac, prelio je čašu, a mediji javljaju da je

Spektakl.

А мења га Дуљај...

Ја сам 2000/01 ишао на све Звездине утакмице. На Википедији пише да је одиграо 14 утакмица у првенству и дао два гола те сезоне а ја га се уопште не сећам. Мада га на страници за првенство те године на Викију нема.

2000–01 First League of FR Yugoslavia - Wikipedia

Radomir Đalović - Wikipedia

59 minutes ago, Hamlet Strašni said:

А мења га Дуљај...

Zajebavaš?