May 3May 3 Kromanjonci u Splitu. I luzerski Hajduk. U Mostaru gradski derbi, dobio najogavniji klub u BiH.
May 3May 3 Hajduk se sam ubio, 5 vezanih mečeva bez pobede a igrali su sa Osijekom, Istrom, Lokomotivom, Varaždinom,…
May 3May 3 4 hours ago, John Coltrane said:Hajduk se sam ubio, 5 vezanih mečeva bez pobede a igrali su sa Osijekom, Istrom, Lokomotivom, Varaždinom,…
May 4May 4 da, ali imaju tri vezana poraza i dolaze na Poljudi Hajduk je drzao sve u svojim rukama pre ove utakmice pa dzaba
May 4May 4 9 hours ago, Meduzalem said:Golman za nogobulj.Neverovatno šta je čovek primio. Smešnije nego Bajko onomad u Jagodini.Al mora se priznati da je Livajin gol majstorski. Rafinirani prijem, pa dribling, pa egzekucija u malu mrežu. Podsetilo na Bergkampa. Edited May 4May 4 by Nikodije
May 11May 11 Hajduk se još jednim remijem samoispratio iz trke za titulu. Ostaje im još jedino da pokušaju da se useru i Rijeci u život u narednom kolu.
May 13May 13 Borca ce kiks na Grbavici izgleda da kosta titule i mnogo lakseg nastavka kontinuiteta u Evropi. A dobili su Zrinjskog u Mostaru, zasluzili da zavrse prvi. Potreban je kiks sada Zrinjskog u preostala tri kola, a igraju sa ekipama sa zacelja...
May 14May 14 Moguće da Dinamo trenutno ima najduži niz osvajanja titula u Evropi. Ludogorec je vezao 14 zaredom.
May 14May 14 Rijeka je osvojila pre par godina Lepo bi bilo da ponovi taj uspeh Treba da pobedi Hajduk u sledećem kolu ,logično bi bilo da oni tu malo popuste ,ali ovako hrvati imaju garantovan plasman LŠ ako osvoji DZ ,pa videćemo kakve su direktive
May 14May 14 26 minutes ago, Fakundo Sava said:hrvati imaju garantovan plasman LŠ ako osvoji DZ Ouvaaj...ne.
May 14May 14 8 minutes ago, Zis said:Ouvaaj...ne.Mislim da Dinamo ako osvoji je prvi na listi za direktan plasman LŠ ,Rijeka bi krenula kroz kvalifikacije i ne verujem da bi bila povlašćena