May 3May 3 Kromanjonci u Splitu. I luzerski Hajduk. U Mostaru gradski derbi, dobio najogavniji klub u BiH.
May 3May 3 Hajduk se sam ubio, 5 vezanih mečeva bez pobede a igrali su sa Osijekom, Istrom, Lokomotivom, Varaždinom,…
May 3May 3 On 3. 5. 2025. at 18:22, John Coltrane said: Hajduk se sam ubio, 5 vezanih mečeva bez pobede a igrali su sa Osijekom, Istrom, Lokomotivom, Varaždinom,…
May 4May 4 On 3. 5. 2025. at 19:52, goofs said: astigospe, opet DinamoFiume drži sve u svojim rukama.
May 4May 4 da, ali imaju tri vezana poraza i dolaze na Poljudi Hajduk je drzao sve u svojim rukama pre ove utakmice pa dzaba
May 4May 4 On 3. 5. 2025. at 22:30, Meduzalem said: Golman za nogobulj.Neverovatno šta je čovek primio. Smešnije nego Bajko onomad u Jagodini.Al mora se priznati da je Livajin gol majstorski. Rafinirani prijem, pa dribling, pa egzekucija u malu mrežu. Podsetilo na Bergkampa. Edited May 4May 4 by Nikodije
Sunday at 19:052 days Hajduk se još jednim remijem samoispratio iz trke za titulu. Ostaje im još jedino da pokušaju da se useru i Rijeci u život u narednom kolu.
20 hours ago20 hr Borca ce kiks na Grbavici izgleda da kosta titule i mnogo lakseg nastavka kontinuiteta u Evropi. A dobili su Zrinjskog u Mostaru, zasluzili da zavrse prvi. Potreban je kiks sada Zrinjskog u preostala tri kola, a igraju sa ekipama sa zacelja...
4 hours ago4 hr Moguće da Dinamo trenutno ima najduži niz osvajanja titula u Evropi. Ludogorec je vezao 14 zaredom.
2 hours ago2 hr Rijeka je osvojila pre par godina Lepo bi bilo da ponovi taj uspeh Treba da pobedi Hajduk u sledećem kolu ,logično bi bilo da oni tu malo popuste ,ali ovako hrvati imaju garantovan plasman LŠ ako osvoji DZ ,pa videćemo kakve su direktive
1 hour ago1 hr 2 hours ago, Fakundo Sava said: hrvati imaju garantovan plasman LŠ ako osvoji DZ Ouvaaj...ne.
1 hour ago1 hr 1 hour ago, Zis said: Ouvaaj...ne.Mislim da Dinamo ako osvoji je prvi na listi za direktan plasman LŠ ,Rijeka bi krenula kroz kvalifikacije i ne verujem da bi bila povlašćena