Jump to content

Ex YU fudbal

Featured Replies

prošlo kolo su sva tri tima izgubila, dinamo imao i igrača više 10-15 min

odlično takmičenje

ja sam reka fan ove sezone

• Replies 4.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• makondo
    makondo

Poslednji selektor SFRJ reprezentacije je umro na jedan od najvećih praznika bivše države. RIP Ivica Osim

• Nikodije
    Nikodije

Kad se kaže Jugoslavija meni je Ivica  Osim jedna od prvih asocijacija. 

• Dimitrije
    Dimitrije

Imao sam prilike da ga gledam dok je igrao u Zeljeznicaru i za reprezentaciju.  Fantastican dribler; imao je sitan dribling i uvek igrao "po talu".  Ali povrh svega, bio je ljudina.  P.U.M.

Posted Images

Ja sam team-Gatuzo :D mada je bilo šta osim Dinama povoljan ishod

За почетак је освежење видети лигу у којој свако сваког може да победи.

Хајдук има ту лузерску црту, не видим њих као шампионе. Ријека исто нешто трокира, тако да ће тачно Динамо опет да освоји и након овакве распад сезоне.

Istra pobedila i Rijeku i Dinamo i Hajduk. Secam se da sam gledao neki pregled i za Istru su igrali Vuk i Lisica.

U Sa derbiju Sarajevo pobedilo Zelju. U proslom kolu Zeljo pobedio Borac a kromanjonci sa tribina pevali neke retardirane pesme. Mislio sam da je Zeljo postedjen tih retardacija ali eto.

NHL je ludilo, video sam skoro podatak da u poslednjih tipa 15 kola se nije desilo da sva tri konkurenta za titulu pobede u istom kolu.

Poslednjih 5 kola je posebno ludilo, jer je Dinamo uspeo da sa osvojenih 9/15 bude u najboljoj "formi" i da se približi. Hajduk i Rijeka su uzeli 5 i 6 bodova u isto vreme gospode

Osijek koji se bori za opstanak redovno tuče sve tri vodeće ekipe.

Napravili su konkurentnu ligu ali u Evropi su i dalje kurton. Skrnavi Partizan će pre u grupe ove jeseni nego moćni Hajduk.

Btw pre neki dan sam pročitao da Hajduk ima budžet 36 milki i bio nemalo šokiran. Ko im daje tolike pare jbt. Sami ništa ne zarađuju jer ih u Evropi nema 15 godina a nisu imali ni neku veliku prodaju igrača jako dugo, bar ja nisam primetio. Čukarički pravi bolje transfere od njih.

Edited by Nikodije

Bilo je neke priče da je Bojan Bogdanović uleteo sa nekim novcem, ali to je baš neprovereno.

Doduše oni dosta zarađuju od karata, jer je tamo konstantno 20-25k ljudi na utakmicama, a imaju i solidna tv prava, ali opet to je možda četvrtina od tih 36 milki.

Poljud je večito pun, bez obzira ko dolazi

karte + godišnja članarina kluba koju plaća 2/3 dalmacije

ranije je ne retko bio običaj da se uz godišnju sezonsku plaća i pojedinačna karta, pogotovu za slabije utakmice, ne znam koliko je to sada slučaj

Продали су скоро за 11 милки оног неког клинца штопера Вушковића Тотенхему, озбиљан таленат је мали. Али иначе да, немају неке велике излазне трансфере као Динамо што има.

U 16:00 Hajduk protiv Dinama.

Meču prethodila tuča u Splitu.

On 3. 5. 2025. at 10:29, Milošica said:

Gledam ako ne zaboravim. Više me zanima derbi hr lige nego bilo koja utakmica našeg prvenstva, šteta što nema nikog u fss da se zapita zašto je to tako.

On 3. 5. 2025. at 10:29, Milošica said: