Mors Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 (edited) On 20.5.2018. at 16:41, porucnik vasic said: Честитке. Мајсторски. Како да сазнам колику поштарину треба да уплатим за Америку? Hvala. E to je tricky pitanje. Ni ja sam ne znam koliko će biti poštarina za zemlje van Srbije (i regiona - za to se mogu snaći), jer zavisi od težine knjige. Kako je knjiga upravo u procesu štampe i izlazi iz štamparije za koji dan, ne znam koliko je teška. Cene mogu biti od 10 pa do 25 eura za jednu knjigu. Malo suludo al ajde. Mislim 2018. godina, a poštarina vredi više nego sama knjiga koja je grubo 13-14 eura ili 15-16 dolara. Nažalost te stvari su van mog dometa. http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/kalkulator-postarine.asp Proveri link ovaj. Edited May 22, 2018 by Mors
porucnik vasic Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 1 hour ago, Mors said: Hvala. E to je tricky pitanje. Ni ja sam ne znam koliko će biti poštarina za zemlje van Srbije (i regiona - za to se mogu snaći), jer zavisi od težine knjige. Kako je knjiga upravo u procesu štampe i izlazi iz štamparije za koji dan, ne znam koliko je teška. Cene mogu biti od 10 pa do 25 eura za jednu knjigu. Malo suludo al ajde. Mislim 2018. godina, a poštarina vredi više nego sama knjiga koja je grubo 13-14 eura ili 15-16 dolara. Nažalost te stvari su van mog dometa. http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/kalkulator-postarine.asp Proveri link ovaj. Ништа ја ћу теби да дам сестрину адресу и то је то.
Mors Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 11 hours ago, MocaVukotic said: svaka čast mors. koliki je tiraž? 200 zvanično, ali moćiće da se nabavi uvek knjiga.
Њујоркер Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Narucio sam knjigu, cim izadje iz stampe, sibni mi ka Njuci. Vazno je da pejpal fercera.
Giga Moravac Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Ja kupio knjigu i toplo je preporučujem svima. Naručuje se ovde http://old.exyufudbal.in.rs/prodavnica/knjiga Na 580 gusto kucanih strana ima toliko toga da se ovde ne moze sve staviti. Sadrzaj je podeljen po savezima i podsavezima, a na početku je dat savezni nivo. To se dobro dopunjuje sa sajtom na kome je sadrzaj dat po godinama, ali knjiga sadrzi naravno mnogo mnogo više. Vise je enciklopedijska nego statistička. Sve čestitke i za napor i za finalni proizvod. U nekoj zemlji gde se tradiciji posvećuje mnogo veća pažnja nego kod nas (osim na rečima naravno) ova bi knjiga bila društveni dogadjaj.
Mors Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 On 25.5.2018. at 4:44, Њујоркер said: Narucio sam knjigu, cim izadje iz stampe, sibni mi ka Njuci. Vazno je da pejpal fercera. Za one koji iz inostranstva naručuju, to posebno važi za one van exyu regiona da je cena knjige sa slanjem ~35 eura (knjiga + poštanski troškovi). To je za Evropu sigurno, možda je za SAD i Kanadu malo veća (koji euro veća). Knjiga se naručuje putem linka, a može i u kontaktu direktno sa mnom (mejl: [email protected])
Frank Pembleton Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Umro Fadilj Vokri.......shiit has hit the fan....
W.F.C. Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Danas izasao mali ali pohvalni clanak u Politici o knjizi, svaka cast na trudu i realizaciji
Mors Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 2 hours ago, W.F.C. said: Danas izasao mali ali pohvalni clanak u Politici o knjizi, svaka cast na trudu i realizaciji Možeš li mi poslati sliku iz Politike, danas bilo nevreme i kisa pa nisam otisao do marketa. :(
Mark Rothko Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 (edited) Upravo sam preko kladionice saznao da u Crnoj Gori postoji klub OFK Titograd iz Podgorice. Sjajno. edit: Quote Fudbalski klub Mladost na sjutrašnjem žrijebu prve crnogorske lige za sezonu 2018/2019, koji sprovodi Fudbalski savez Crne Gore, nastupiće pod novim (starim) imenom - OFK Titograd, pod kojim će od naredne sezone ponovo takmičiti, potvrđeno je iz ovog podgoričkog kluba. Kako podsjećaju, klub osnovan 1951. godine pod imenom Mladosti egzistirao je šest godina, kada je postao OFK Titograd, da bi 1992. ponovo oživio kao Mladost. Za vrijeme bivše Jugoslavije klub se uglavnom takmičio u Drugoj saveznoj ligi i u crnogorskoj republičkoj ligi. Klub je takođe poznat po izuzetno jakoj školi fudbala. Iz mlađih kategorija ekipe mladosti proistekle su svjetske zvijezde fudbala poput Dejan Savićevića, Predraga Mijatovića, Niše Saveljića, Refika Šabanadžovića, Stevana Jovetića i mnogih drugih. Edited July 5, 2018 by Mark Rothko
Giga Moravac Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Jel mogu negde da se nabave one dve knjige Hronika prve lige do 1941? Je l ima to neko od vas?
Porga75 Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Poštovani! Jako mi se dopada vaša grupa. Dok sam bio dete, jako sam voleo da slušam prenos fudbalskih utakmica, srpski i Novosadskih radio stanica. Skupjao sam i danas skupjam sastav tadašnji i sadašnji ekipa. Do 90'ih godina sam i našao na internetu, a posle 90'ih jedva nađem nešto. Molio bih vašu pomoć, gde mogu da nađem sledeće :Jugoslovensko i posle Srpsko prvenstvo u prvu i drugu ligu sastav ekipa 91/92god. i Jugoslovensko /Srpsko I/A, I/B i II. ligu sastav ekipa od 92/93' do 2005/2006 godine. Sa zahvalmošću i poštovanjem
W.F.C. Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Quote Nigde ni u jednom jugoslovenskom klubu nije bilo toliko rođene braće kao u titogradskoj Budućnosti: Milutin i Rajko Folić, Ante i Janko Miročević, Nikola i Vasilije Jovanović, Momir i Miomir Bakrač, Mirko i Duško Radinović, Vasilije i Zvonko Kalezić, Branislav i Anto Drobnjak, Dragoljub i Branko Brnović. Sigurno da smo neke i prevideli, pogotovo one iz 50-tih i 60-tih.
Recommended Posts