namenski Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Figlmüller Die heimat der schnitzels... Bäckerstraße 6... 2 2 1
Kampokei Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 16 minutes ago, bags said: Otidji onda obavezno do Türkenschanzparka. Reveal hidden contents Slažem se, a dodao bih i Pötzleinsdorfer park koji je par tramvajskih stanica iza. Kao prava mala šuma, a to i jesu zapravo neki obronci Bečke šume ako se ne varam. 2
onamonamo Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 mislim da sam vec predlagao, od westbanhofa sa u6 do spitelau, a onda peske pored hundertvaserove toplane i kroz stambeni blok zahe hadid nizbrdo na kanal...kad sidjes moze peske nazad u centar ili na u4 npr.... ako zelis da vidis utopijski grad, onda u2 do kraja, zestat (seestadt)
bags Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 3 minutes ago, onamonamo said: ako zelis da vidis utopijski grad, onda u2 do kraja, zestat (seestadt) 2
Mel Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 21 minutes ago, nisam ja said: Ovo što bags ne voli sigurno je top! I meni proshlo kroz glavu, kad Boze zdravlja opet budem ishla u Bech, mozda videti taj seestadt. Mada ona fontana je naravno ipak no1 stvar za fotosesiju.
bags Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Ko voli taj stil bolje da ode u Xiangluo Bay. @Mel Koju fontanu tacno mislis?
Mel Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 31 minutes ago, bags said: Ko voli taj stil bolje da ode u Xiangluo Bay. @Mel Koju fontanu tacno mislis? Kako koju? Pa THE fontanu Spoiler
bags Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Haha. Hvala. Pa naravno da ce biti u Sonnwendviertel ako nije u Aspernu. Taj dio grada je gomozoran. Jedino je ima simpaticno igraliste sve ostalo je tragedija.
onamonamo Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 3 hours ago, bags said: bas bih voleo da cujem tvoje obrazlozenje, zasto no no no
onamonamo Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 1 hour ago, bags said: Haha. Hvala. Pa naravno da ce biti u Sonnwendviertel ako nije u Aspernu. Taj dio grada je gomozoran. Jedino je ima simpaticno igraliste sve ostalo je tragedija. e ovde stalno moram da vodim decu kad smo u becu, ovo je meni no no no, stalno se nesto klati pod nogama
onamonamo Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 2 hours ago, nisam ja said: Ovo što bags ne voli sigurno je top! izmedju ostalog, ako zelis da vidis kako je trebalo praviti beograd na vodi, ovo ti je maketa 1:1
I*m with the pilots Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 11 hours ago, namenski said: Figlmüller Die heimat der schnitzels... Bäckerstraße 6... Šnicla odlična, ali ta salata koju dobiješ uz nju podiže sve na dodatni nivo.
I*m with the pilots Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 ^Cene su da se smrznes> Što je tako skupo, ili su ovo tipične bečke cene?
Recommended Posts