February 10Feb 10 znas li da ce zvonko bogdan da pravi koncert u becu? 6 aprila. ako nam jedna poznanica nabavi karte, eto nas kod vas
June 17Jun 17 Da li je neko išao brodom od Beča do Bratislave (i nazad) ? Trebalo bi da budem u Bratislavi sredinom avgusta, pa bih da skoknem na 1 dan u Beč. Inače volim Dunav, imam čamac tako da mi je to nešto posebno.Iskustva ?
Wednesday at 20:011 day Austrijanci carevi...Možeš za srpsku registraciju da kupiš desetodnevnu digitalnu vinjetu na ASFINAG sajtu i da aktiviraš FLEX opciju da ne plaćaš posebno tunelarine, ali... ne možeš sa srpskom IP adresom da uopšte pristupiš ASFINAG web shopu. Tako da sam morao da upalim VPN, obavim šta treba i da ga ugasim. Sreća, pa imam Operu...Sutra pokret na tromeđu Austrije, Italije i Švajcarske...
Yesterday at 15:561 day On 17. 6. 2025. at 21:31, stajebrebilo said:Da li je neko išao brodom od Beča do Bratislave (i nazad) ? Trebalo bi da budem u Bratislavi sredinom avgusta, pa bih da skoknem na 1 dan u Beč. Inače volim Dunav, imam čamac tako da mi je to nešto posebno.Iskustva ?Ima li neko da je probao ovo ?
Yesterday at 18:331 day 2 hours ago, stajebrebilo said:Ima li neko da je probao ovo ?Verovatno si video ovaj https://twincityliner.com/en.Jedino koga znam da je isao je moja tetka od 70 god i njoj je bilo ok iskustvo ali nista specijalno.
Yesterday at 18:481 day Da, taj. Hvala ti.Hoću da iskusim vožnju Dunavom i na taj način, obzirom da imam čamac na Dunavu pa da se zapljunem i uzvodno.