Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

dobro nam idu ova svetska prvenstva na krajevima sveta

+1

:ziga:  :ziga:  :ziga:  :ziga:  :ziga:  :s_c:

• Replies 42.8k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kanda su se iscimali zbog tog pušenja.

Cuj a ti ne bi u njihovim godinama.

Sta mislite, da li posle ovog uspeha klinaca ima sanse da u fudbalu zazivi neki kult™ reprezentacije, odnosno da  kod vecine ljubitelja fudbala stavi ispred prostog klubastva ?

Sta mislite, da li posle ovog uspeha klinaca ima sanse da u fudbalu zazivi neki kult™ reprezentacije, odnosno da  kod vecine ljubitelja fudbala stavi ispred prostog klubastva ?

Pa ako ovo ne bude neka prekretnica, onda nista.

Rispekt za Rusa. Što mi ne možemo da imamo ovakvog komentatora, da fino diže tenziju, a da ne upada u delirijume?

Veljko se sekund radovao i odmah daje nove zadatke :Hail:

Ну братуууушкииии :0.6:

Izvanredno polufinale i finale za Maksimovića, neverovatno zrele partije. Igrač takvog mentalnog sklopa mora da ima dobru karijeru. Meni je SMS najgotivniji igrač ove ekipe, ali je realno bilo boljih od njega. Živković je zaslužio MVP titulu, odličan je mali, sve ima. 

Paunović mi deluje kao čovek koji u svakom trenutku ima neki plan i savršeno dobro zna šta hoće. Takođe, deluje i inteligentno. Dakle, sve ono što prototip srpskog selektora nije. U tu grupaciju ubrajam i Ljubinka (možda i neopravdano). Recimo, danas je neposredno posle utakmice Strajniću rekao da je Maksimović igrao jako dobro i da bi MOŽDA, ČAK mogao i da stigne do A reprezentacije. U prevodu, da dostigne slavu jednog Dragoljuba Brnovića. Ili Aleksandra Trišovića. 

Gospođi zasuzilo oko, tj oba. :D

Izvanredno polufinale i finale za Maksimovića, neverovatno zrele partije. Igrač takvog mentalnog sklopa mora da ima dobru karijeru. Meni je SMS najgotivniji igrač ove ekipe, ali je realno bilo boljih od njega. Živković je zaslužio MVP titulu, odličan je mali, sve ima. 

Paunović mi deluje kao čovek koji u svakom trenutku ima neki plan i savršeno dobro zna šta hoće. Takođe, deluje i inteligentno. Dakle, sve ono što prototip srpskog selektora nije. U tu grupaciju ubrajam i Ljubinka (možda i neopravdano). Recimo, danas je neposredno posle utakmice Strajniću rekao da je Maksimović igrao jako dobro i da bi MOŽDA, ČAK mogao i da stigne do A reprezentacije. U prevodu, da dostigne slavu jednog Dragoljuba Brnovića. Ili Aleksandra Trišovića. 

Paun je ucio fudbala u Spaniji, i tu se odmah vidi razlika u odnosu na batadjoriste. On bi sigurno dobio Nemce pre neko vece u Ceskoj kada smo imali igraca vise. Dodic, tipicni nosilac Djorine diplome, nije uspeo ni sansu da napravi u tim trenucima. Nije ni pokusao, zadovoljio se bodom.

Edited by Nikodije

Kvalifikacije za sp. moramo da zapocnemo sa novim talasom™ (struka pod obavezno) ili ode sve niz mutnu Moravu ...