Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Нисмо више прваци у том узрасту.

Sta se to igra svake godine?

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1683

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

nije bio ofsajd. Savrsena odluka.

Jedna kamera (iskosa) zakunuo™ bih se da jeste.

Bolja (bočno) kaže da nije.

Posted (edited)

Sta se to igra svake godine?

Да, одскора

едит: па Паун је 2014. стигао до полуфинала

Edited by Cane Vukic Prebranac
Posted

Bravo momci, bravo Veljko

:pera:

Nisam ustao, kasno sam legao i umoran bio. A iskreno očekivao sam da puknemo bar dva razlike. Do finala sam predviđao uspeh, ali danas nisam bio optimista.. Svaka čast, jedva čekam snimak, biće ga sigurno.

Rekose veceras u 9 snimak.

Posted (edited)

Ove godine u Grčku se nismo plasirali, to je generacija 96' i mlađe (dobar deo ove repke je imao pravo da igra). Sada kreću kvalifikacije za narednu godinu 97' i mlađe; Jović, Šaponjić, VMS, Stojanović...

Edited by Nemanja Posrbica
Posted (edited)

Meni je glavni utisak iz kakvih smo akcija dali golove. Onako nesto nisam video od nasih, pa valjda jos Binica i Panceva, i Panceva i Deje iz Minhena. Cetvrt veka cekam da Srbi odigraju brzo, konkretno... Mali Zivkovic je Bog fudbala, ima u njemu dosta mesijevskog, a konacno imamo i golmana. 2022. ovi momci odlaze najmanje medj 16 u Kataru, ako tamo ostane SP!

Kokeza, Dzajo, Tonceve, i ostala mafijaska bratijo, nasavijajte™ mi se kurca sto pustate Maksimovica i slicne bisere u Domzale.

Edited by Nikodije
Posted

nije bio ofsajd. Savrsena odluka.

Ali se svi preventivno posrase po sudiji jer ima 30 godina i iz Saudijske Arabije je.

Posted

Jedan čovek ovo nije dočekao. Fer je da ga pomenemo:

5486e182-15e4-4de0-8fea-4828b0765237-bla

Posted

Да, одскора

едит: па Паун је 2014. стигао до полуфинала

Da, breeee, sad premotavam film, Maksimovic je i tad bio jedan od boljih. Cak smo na talasu titule iz 2013. planirali da idemo u HUN.

Posted

Ali se svi preventivno posrase po sudiji jer ima 30 godina i iz Saudijske Arabije je.

Sudije koje su nam sudile nakon grupne faze nama su bile izuzetno dobre. 0 ozbiljnih grešaka, eventualno par žutih više su mogle da podele.

Posted

Mozda je Brazilac i ocekivao da ce dodati na prvu, salu na stranu, uvek sam pre za sigurni pas kod ovakvih situacija ....

p.s. I kod prvog gola odlicno uposlio Maksimovica

Andrija je car, uz M. Savića najveći biser ovde, nema tu šta da se priča, samo što je kasno video Maksimovića i zamalo sjebao jednu od lepših kontri koje je naš fudbal proizveo.

Ima on mesta u A timu umesto ovih priučenih krila. U tom smislu o Rajkoviću ne bi trebalo trošiti reči. On je u ovom trenutku za 1,5 klasa bolji golman od onog klovna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Jedan čovek ovo nije dočekao. Fer je da ga pomenemo:

5486e182-15e4-4de0-8fea-4828b0765237-bla

:( :Hail:

Posted

Jel Paunović uzima nešto™ :D

Koja mirnoća, dingospo ide se rukuje s brazilskim trenerom kao da je završena prijateljska utakmica...

Posted

Paumović je zaslužio sve pohvale. Fenomenalno je priprdmio ekipu za turnir.

Već sam pisao, Rajković, Sergej, Živković, Antonov, a očito i Maksimović zaslužuju da igraju u A timu.