John Coltrane Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Нисмо више прваци у том узрасту. Sta se to igra svake godine?
wall Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 nije bio ofsajd. Savrsena odluka.Jedna kamera (iskosa) zakunuo bih se da jeste.Bolja (bočno) kaže da nije.
Cane Vukic Prebranac Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 (edited) Sta se to igra svake godine? Да, одскора едит: па Паун је 2014. стигао до полуфинала Edited June 20, 2015 by Cane Vukic Prebranac
Moća Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Bravo momci, bravo Veljko Nisam ustao, kasno sam legao i umoran bio. A iskreno očekivao sam da puknemo bar dva razlike. Do finala sam predviđao uspeh, ali danas nisam bio optimista.. Svaka čast, jedva čekam snimak, biće ga sigurno. Rekose veceras u 9 snimak.
Nemanja Posrbica Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 (edited) Ove godine u Grčku se nismo plasirali, to je generacija 96' i mlađe (dobar deo ove repke je imao pravo da igra). Sada kreću kvalifikacije za narednu godinu 97' i mlađe; Jović, Šaponjić, VMS, Stojanović... Edited June 20, 2015 by Nemanja Posrbica
Nikodije Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 (edited) Meni je glavni utisak iz kakvih smo akcija dali golove. Onako nesto nisam video od nasih, pa valjda jos Binica i Panceva, i Panceva i Deje iz Minhena. Cetvrt veka cekam da Srbi odigraju brzo, konkretno... Mali Zivkovic je Bog fudbala, ima u njemu dosta mesijevskog, a konacno imamo i golmana. 2022. ovi momci odlaze najmanje medj 16 u Kataru, ako tamo ostane SP! Kokeza, Dzajo, Tonceve, i ostala mafijaska bratijo, nasavijajte mi se kurca sto pustate Maksimovica i slicne bisere u Domzale. Edited June 20, 2015 by Nikodije
*edited by mod Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 nije bio ofsajd. Savrsena odluka. Ali se svi preventivno posrase po sudiji jer ima 30 godina i iz Saudijske Arabije je.
John Coltrane Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Да, одскора едит: па Паун је 2014. стигао до полуфинала Da, breeee, sad premotavam film, Maksimovic je i tad bio jedan od boljih. Cak smo na talasu titule iz 2013. planirali da idemo u HUN.
Nemanja Posrbica Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Ali se svi preventivno posrase po sudiji jer ima 30 godina i iz Saudijske Arabije je. Sudije koje su nam sudile nakon grupne faze nama su bile izuzetno dobre. 0 ozbiljnih grešaka, eventualno par žutih više su mogle da podele.
kralj Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Mozda je Brazilac i ocekivao da ce dodati na prvu, salu na stranu, uvek sam pre za sigurni pas kod ovakvih situacija .... p.s. I kod prvog gola odlicno uposlio Maksimovica Andrija je car, uz M. Savića najveći biser ovde, nema tu šta da se priča, samo što je kasno video Maksimovića i zamalo sjebao jednu od lepših kontri koje je naš fudbal proizveo. Ima on mesta u A timu umesto ovih priučenih krila. U tom smislu o Rajkoviću ne bi trebalo trošiti reči. On je u ovom trenutku za 1,5 klasa bolji golman od onog klovna. Sent from my iPhone using Tapatalk
Timmy Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Jedan čovek ovo nije dočekao. Fer je da ga pomenemo: :(
wall Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Jel Paunović uzima nešto :D Koja mirnoća, dingospo ide se rukuje s brazilskim trenerom kao da je završena prijateljska utakmica...
Jozef K. Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Paumović je zaslužio sve pohvale. Fenomenalno je priprdmio ekipu za turnir. Već sam pisao, Rajković, Sergej, Živković, Antonov, a očito i Maksimović zaslužuju da igraju u A timu.
Recommended Posts