Geo Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 (edited) Jel igrao ovaj Ilic do sada? Ako nije, mislim da je ubacio sve igrace na prvenstvu (ne racunajuci golmane)? Zapravo mozda taj ridji iz Vose nije igrao Majstorski izneo loptu i prosao jednog Brazilca ... p.s. Jel Zivkovic malo popravio zavrsni pas ili jos ne zadovoljava strucnjake ? Edited June 20, 2015 by Geo
SNARC Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Odjednom me prožima solidan bol u intimnim predelima za one pozere, invalide, uobraženke i nadasve luzere iz A tima. Što se mene tiče mogu komotno da više nikada ne osvoje jedan jedini bod za repku. Gledaš klince i puno ti srce. Apsolutno..jedino me plasi mogucnost da oni tek sad osete popularnost i kintu i krenu krivudavim putevima splavarskih noci. Uz to, problem je da ih ne razvuku menadzeri i belosvetski klubovi u nedostatku ozbiljnosti nase lige.
Kanzas siti zez Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Ako treba Maksimovicu da se popusi tu sam, ne mora Savija da se cima Evo je Žikina sarenica, jbt toliko sam srecan da cu sad i to da gledam :D
sekretar Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Gledao ovaj brazilski snimak, Kakav fenomenalan pas je dao Zivkovic za Maksimovica kod drugog gola
Bright Billy Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Evo je Žikina sarenica, jbt toliko sam srecan da cu sad i to da gledam :D evo, neki gastos sa n. zelanda recituje pesmu koju je upravo napisao
gervasius twinkleminkleson Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 :ziga: Kakvi carevi! I koji je ovo rezulta, jbt. Da, najbitnija je seniorska ekipa, vazno je da se oni svi razviju u igrace... Al brate, i da ne urade vise nista u karijerama [a mislim da dobar dio njih hoce], ovo je spektakularan rezultat. Svjetski prvaci, jbt!
nautilus Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Гледам са клинцима, виде неког типа са црногорском капом у публици и кажем: "ено га и Црногорац", а клинци који не знају за тај део народне ношње кажу "да, видели смо, тоје онај што не скаче". Ја погледам поново, а оно стварно, препознала га деца по другом параметру - човек се не помера и куца смс. [emoji38]Dalmatinska kapa :)
pantelia Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Bio malecni ofsajd kod drugog gola, a :D Mislim da se lepo vidi na 3:33 na snimku koji je freakns postavio
April Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Smara aca u picku materinu. Ogavan je. Trebalo je ovo da prenosi neko iz staree garde pijanaca. Ako misliš na Milojka, hvala ne. Ostali su mrtvi.
Nemanja Posrbica Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Ne zezaj Ne zezam. Potencijalno vrlo dobar trener, ali kao i svaki mora da se nadograđuje. Mirko Jozić je bio trener Čileanaca, a to ne znači da je on vrh trener. Imali smo na ovom turniru puno sreće, ali to treba zaslužiti odnosom prema fudbalu koji je za svaku pohvalu. Čestitke momcima i treneru, želim im da imaju minimalne zdravstvene probleme, to je ono najbitnije.
Apollo Creed Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Svaka cast ovom i prethodnim rukovodstvima FKCZ na puštanju Maksimoviću i na neodlasku Ristića i Jovića na ovo SP!
Muwan Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Apsolutno..jedino me plasi mogucnost da oni tek sad osete popularnost i kintu i krenu krivudavim putevima splavarskih noci. Uz to, problem je da ih ne razvuku menadzeri i belosvetski klubovi u nedostatku ozbiljnosti nase lige. Nema veze, opet ćemo da gledamo neke nove klince koji će doći i kojima će ova svetska titula biti benchmark. Pa neka je odbrane ili vrate kući :) Ukratko, A tim može komotno da odskakuće na pašnjake i trajno ostane tamo. Screw them.
Ayatollah Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Au, jbt, kakvo ludilo, skakao sam po sobi kao kengur od sreće. Bravo, carevi...
*edited by mod Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Apsolutno..jedino me plasi mogucnost da oni tek sad osete popularnost i kintu i krenu krivudavim putevima splavarskih noci. Uz to, problem je da ih ne razvuku menadzeri i belosvetski klubovi u nedostatku ozbiljnosti nase lige. +1 mi smo svoju radost ispunili danas samo tako. ovi neka gledaju sta ce do kraja kvalifikacija i da se prvi jave mladima na okupljanju reprezentacije.
Recommended Posts