amare Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Sreća tvoja da nisi pokušao tako nešto. :D Secam se te cuvene izjave.To i treba da se quotuje kad god se ukaze prilika.3 bambija
nbg4ever Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Stojković: Napuštam reprezentaciju27-godišnji Stojković smatra da je neophodno da reši klupski status, a potom će doneti odluku o nastavku reprezentativne karijere.„Ne mogu više da trpim pritisak zbog mog klupskog statusa. Ako uskoro ne pronađem klub mislim da je najpoštenije da se zahvalim selektoru Antiću i privremeno se povučem iz reprezentacije“, kaže Stojković.
hazard Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 E fala qrcu.Mada, rekao bih da je ovo retko posten potez.
clever bastard Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Gdje je sad nasao da glumi postenje kad mi nemamo neku pravu rezervu ni u naznakama
teacher Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Čitati Stojadinovića. Ovaj poslušnik mafije kroz svoje naslove najavljuje događaje koji će se dogoditi. Ђорђевић: Антићева судбина решава се 15. августа 29 јул, 2010 Да ли ће и кад Радомир Антић отићи са клупе репрезентације Србије? И шта је главни разлог – да ли неуспех на Мондијалу, висина месечне плате од 100.000 евра, суспензија ФИФА од четири утакмице, једно од тога или све по мало… На Теразијама је протеклих дана мирно. У јеку годишњих одмора одмарају се и челни људи ФСС. Не сви. Портпарол Александар Бошковић већ се одморио, али за медије је од њега компетентнији Драган Ђорђевић. Потпредседник ФС Србије причљив је као и обично… Кад му пронађете слабу тачку… - Ви се одмарате, а ситуација је драматична? - Где? - У српском фудбалу? - Како, није… Да ли јесте или није, тек Ђорђевића смо морали да подсетимо на неуспех у Јужној Африци, приче о казни и смењивању селектора, нејасном статусу првог стручњака… - Ау, шта све набројасте… Испаде да код нас ништа не ваља, па не мери се све у фудбалу кроз резултате на Светском првенству… - Мери се и кроз резултате на Европском, али до тамо нисмо ни стигли пре две године, а могло би да се догоди ни за наредне две? - Зашто? Ипак смо ми нешто учинили – пласирали смо се на Светско првенство на импозантан начин испред Француске и Румуније, победили смо Немачку после толико година, а ево крећемо да решавамо и инфраструктурне проблеме. - Да у Старој Пазови, али на стадионима у Србији ни тоалети за новинаре не постоје? - Биће… Питање својине и власничке структуре онемогућује клубове да врше реконструкције, а нема ни пара… Ево, ми у Нишу кренули смо са мртве тачке, Скупштина треба по хитном поступку да донесе одлуку јер је Влада обезбедила новац за халу и стадион! - Шта ће се десити са селектором Антићем? - Ништа, зашто би се било шта десило? - Остаје, одлази, смењујете ли га, смањујете ли му плату, ублажавате ли казну? - Мислим да сви ми имамо жељу да наставимо рад са селектором и надамо се да ће Радомир Антић не само одвести нашу репрезентацију на Европско првенство 2012. него тамо направити и успехе којима ћемо се поносити. - Зар Антићев одлазак са клупе репрезентације већ није виђен? - Није, зашто би био… - Из простог разлога јер сте и ви нешто слично најавили после седнице ИО? - Антић је изузетан стручњак, то сви знамо. Свесни смо колико је дао нашем фудбалу и колико је утицао да се култ репрезентације подигне, ја бих заиста волео да он остане на клупи. Сигуран сам да тако мисле и остали чланови ИО. То што смо закључили да на првој утакмици морамо да имамо селектора на клупи – нешто је друго. - Да бисте га приморали да прихвати смањење плате? - Не. Оно што пише у уговору, мора да буде испоштовано, али реализација тог уговора биће везана за успехе. - Зар председник Томислав Караџић није тражио од Радомира Антића да прихвати смањивање плате? - Није! У ствари не верујем да јесте. Можда је у питању промена модалитета исплате, да се одређени део исплати кад се пласирамо на Европско првенство… - Да ли је то услов Антићевог опстанка? - Није наравно. Рекао сам вам – сви поштујемо Антићев рад и волели бисмо да остане селектор, али морамо да се суочимо са истином да он четири утакмице, а то је 40 одсто квалификација неће моћи да води репрезентацију. Зато чекамо одлуку Апелационе комисије ФИФА и обзиром да је Антић рекао да није вређао судију, очекујемо да та казна буде укинута. Ако се то догоди немамо разлог да причамо о његовој смени. - Кад ће се састати Апелациона комисија? - То не знамо. Надамо се да ће ускоро… - Ако се не састане у скорије време? - Онда ћемо морати да реагујемо. Уствари, ми смо тражили од наше стручне комисије да до 10. августа сагледа ситуацију и предложи решења. Оно што они предложе, разматраћемо између 12. и 15. августа. - Шта ће се догодити ако до 10. ФИФА не саопшти одлуку, а стручњаци процене да Антић треба да остане селектор што се коси са закључцима ИО? - Обзиром да су у тој групи четворица некадашњих врхунских фудбалера од којих су тројица били и селектори, нема разлога да не послушамо њихов савет. Иван Ћурковић, Љупко Петровић, Слободан Сантрач и Душан Савић сигурно су компетентни да процене и извагају шта је у стручном смислу корисније – да ли да задржимо Антића или да му тражимо замену. Одлуку Извршног одбора може да промени само Извршни одбор. - Да ли то значи да ће Србија 15. августа добити новог селектора? - Зашто би добила новог селектора? - Рекли сте то… - Нисам то рекао… Рекао сам да до 15. августа морамо да пресечемо… Зашто Антић не би остао селектор? - Најавили сте другачији расплет? - Рекао сам које су све могуће опције, али ја верујем да ће ФИФА преиначити одлуку и да ми уопште нећемо морати да се бавимо тим питањем – закључио је Драган Ђорђевић, потпредседник ФС Србије. ЗОРАН СТОЈАДИНОВИЋ
Calavera Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 E fala qrcu.Mada, rekao bih da je ovo retko posten potez.Upravo tako, fala qrcu. Koliko je samo kikseva napravio na tom SP-u... u pravu ste bili sto ga pljuvali na nevidjeno, da znate. Mislim, ni 1 penal nije odbranio, pogotovo ne onaj kojim bismo dobili dva boda. Stvarno, fala qrcu sto je konacno otisao.
dig_chohano Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Čitati Stojadinovića.Kakva govnurda od "novinara".
werbatim Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nek se sjetio Stojkovic. Posteno od njega. Samo da se ne predomisli "na nagovor drugova i trenera"
Feindouno Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Toliko ste zaslijepljeni da niste u stanju ni da vidite 1 siru sliku:Ukoliko uskoro ne pronađem klub, najbolje je da odem iz reprezentacije. Sve ovo što sam rekao ne znači da ne želim dres Srbije, naprotiv. Uvek ću biti tu za reprezentaciju, ali smatram da je sada bolje ovako. Kada se moja situacija s klubom stabilizuje, boriću se ponovo za svoje mesto i uvek ću biti na raspolaganju.Ako se nađem na spisku za Grčku, rado ću se odazvati.
Milosh76 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 (edited) Neki se i sami kandiduju na mesto koje je zauzeto.Da li možete da zamislite sebe na klupi reprezentacije Srbije?- U životu je sve moguće. Svi znaju da sam blizak Srbiji i da poznajem vaš fudbal veoma dobro. Gledao sam ''orlove'' kako igraju dobro u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Ipak, na Mundijalu samo protiv Nemačke je srpska reprezentacija odigrala kako bi trebalo. Međutim, kada pobedite Nemačku, onda zaista morate da idete dalje i da se plasirate u naredni krug. Očekivao sam, iskreno, više od Srbije, posebno posle pobede nad "pancerima" - rekao je za SPORTAL.RS Mateus.Lotar MateusČelnici FS Gane neće produžiti ugovor sa srpskim stručnjakom, tvrde mediji u toj zemlji! Protiv njega je jaka struja u Savezu, koja misli da je Rajevčeva plata previsoka. Ukoliko ode, moći će da preuzme „orlove"!Rajevac Edited July 29, 2010 by Milosh76
MocaVukotic Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Prema informacijama sajta Ganaveb, Rajevca bi u Gani nasledio Miroslav Đukić ili Blagoje Paunović
Filipenko Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ima još pozvanih da kažu nešto na temu reprezentacije... Недељко Ковињало, среда, 21. јул 2010Докле Радомире?Дуго сам одбијао захтеве и жеље неких колега и пријатеља да се огласим поводом наступа наше фудбалске репрезентације у Јужној Африци. Пошто нисам био део редакцијаског тима који је пратио фудбалере кроз квалификације, на припремама и на светском првенству, сматрао сам да има позванијих да се огласе. Међутим, фрапиран чињеницом да наш селектор у последњем извештају ни за јоту није променио своје мишљење о учинку наших фудбалера и разлозима који су довели до тога, одлучио сам да реагујем. Без обзира на опасност доприноса валоризацији оне старе сентенце о паметним генералима после битке! Тврди Антић да Србија у Јужној Африци није ништа изгубила, те да је срећа била савезник наших ривала. Ни речи о личном доприносу утиску да су српски фудбалери показали потуно другачије лице од оног из квалификација. Потврдио је наш селектор да је сујета често јача од разума. Пропустио је Антић последњу шансу за самокритику, која би му, убеђен сам, донела нове симпатије у болећивим срцима српских љубитеља фудбала. Да се разумемо! Спадам у ону групу која сматра да је Антић одличан тренер, да је игри нашег националног тима у квалификацијама дао и мирис и укус! Успео је у нечему што нису његови претходници, да начин игре прави у складу са потенцијалом играчког кадра. Такође мислим да је већ сам пласман на светско првенство био успех за Србију, али да је пропуштена велика шанса да се направи барем корак више. Испраћени са еуфоријом, наши играчи задужили су бреме великих очекивања. То бреме нису могли да носе у стартном мечу пртив Гане. Видели смо бледо издање Србије, чему је доста кумовао и селектор ривала Милован Рајевац. Добро је простудирао игру нашег тима, затворио простор по боковима нашим перјаницама из квалификација Красићу и Јовановићу, натерао наш тим на прескакање средине терена. На крају пресудио је пенал, а не срећа! Против Немаца играчке и тактичке новине донеле су одличан почетак,али и неразумљиво повлачење после вођства, још са играчем више! Дозволили смо ривалу да диктира игру и провукли се. Последња утакмица са Аустралијом открила је све врлине и мане ове селекције. Са императивом победе добро су се наши фудбалери носили у првом полувремену. Подсетили су нас на одлична издања из квалификација. На жалост изостала је реализација, па се после шездесетак минута игре увукла нервоза. Први гол Аустралијанаца изазвао је хаос, па ни Антићеве измене нису помогле. Селектор упире прстом у судију Ларионду (оправдано) и срећу, која нас је напустила! Искуство нас учи да је срећа варљив савезник, некада те пригрли, а понекад изда. Ми смо у Африци осетили и једно и друго! Међутим, није срећа крива што су српски фудбалери промашивали стопостотне шансе. У таквим ситуацијама концентрација и хладнокрвност су основни предуслови за успешну реализацију. То је недостајало нашим играчима. Осим тога на овом светском првенству постављени су нови стандарди на плану физичке припреме екипа. Најдаље су отишле оне које су трчале највише и најбрже. Потписујем тврдње уваженог професора Владимира Копривице да фудбалери Србије нису били на нивоу тих захтева. И уместо да Радомир Антић хладне главе проанализира све примедбе, одвоји добронамерне од оних других ( којих је било) и спозна своје грешке зарад будућности, он, тврдоглаво, разлоге лошег издања тражи у другоме. При том својим понашањем према медијима губи раније стечене симпатије, заборављајући да је сам прокламовао, као један од селекторских задатака, нову културу у односима и понашању. Радомире, од тебе зависи! Да ли ћеш се вратити на стазу са које си елегантно узлетео, или ћеш остати у висинама где јаке турбуленције могу да изазову тешке мучнине. Мислим, да је за српски фудбал много корисније оно прво.
teacher Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Ima još pozvanih da kažu nešto na temu reprezentacije...Odakle ovo? Nemam reči, jbt.
Recommended Posts