kud u maglu Simoviću Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 62% vs. 38% ako planiramo pobediti, sem što ne smemo izgubiti, na ovom planu bi trebalo nešto da uradimo. plus da zadržimo nivo koncetracije u odbrani, a u napadu da ga pojačamo.
tsva Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 pa da su pozadi toliko losi i nisu. Ipak 4 i po utakmice nisu primili gol
Nemanja Posrbica Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Naravno da nisu loši, nego je 10x lakše braniti se sa na postavljenu odbranu 20m od gola kao mi, nego od polukontri i kontri.
wall Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Meščini da su pozadi odigrali do sada najbolje, mada realno samo su tu i igrali. Nadam se da je to i bio plan. Tj taktika. Tj dogovor u svlačionici.
radisa Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Naravno da nisu loši, nego je 10x lakše braniti se sa na postavljenu odbranu 20m od gola kao mi, nego od polukontri i kontri. Iz par pozicionih napada koje smo imali, da je bio umesto Milinković-Savića Gaćinović imali bi bar dve šanse... Jako su statični, loše se postavljaju i loše čitaju... NJih drži posed i vezni red koji stiska još od naših 16 i onda je teško izneti loptu, pa se čini da su loši jer mi igramo na kontre... Kad bi uspeli da dođemo do pozicionih napada, još bi gore izgledali...
Nemanja Posrbica Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Iz par pozicionih napada koje smo imali, da je bio umesto Milinković-Savića Gaćinović imali bi bar dve šanse... Jako su statični, loše se postavljaju i loše čitaju... NJih drži posed i vezni red koji stiska još od naših 16 i onda je teško izneti loptu, pa se čini da su loši jer mi igramo na kontre... Kad bi uspeli da dođemo do pozicionih napada, još bi gore izgledali... Moguće, ja to nisam video. Mene najviše zanima šta će Paunović da menja, jer mi se nije dopadalo šta je radio u poslednja dva-tri meča sa osvežavanjem ekipe. Sada nema opciju zamene centarfora.
reginald Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Meni se cini da je Antonov odigrao dobro. Saponjic i Sergej moraju bolje u drugom poluvremenu da bi imali neke sanse. Vjerojatno ce jedan od njih dvojice van.
*edited by mod Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Uh koliko nismo imali sreće na kraju prvog, toliko nas je sada pogledalo...
Kanzas siti zez Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Meni deluje da je SMS prespor za igru protiv Brazila. Slabo se otkriva, sporo se okrece Stisli su nas
Nemanja Posrbica Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Brazil se malo otvorio i traži gol, nije isključeno da počnu da padaju golovi. Gabriel Jesus je zreo za žuti karton.
wall Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Antonov jezivo greši ispred gola a Rajković ga ljubi u glavu. :D Dobri momci.
Kreator Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Nisam u mogucnosti da gledam nase, citam samo sta pisete. Hvala rajkovicu hobotnici, on nas drzi u igri, jel tako? Jesmo li imali neku zrelu sansu?
wall Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Nisam u mogucnosti da gledam nase, citam samo sta pisete. Hvala rajkovicu hobotnici, on nas drzi u igri, jel tako? Jesmo li imali neku zrelu sansu? Jednu.
Recommended Posts