kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 meni je ok penjanje, al ako su zlatni. malo mi glupo za srebro. jbg.
freakns Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 спутавани генијем са Миљацке. da Piksi nije pogodio precku sada bi ti imao Osimovu sliku u novcaniku. anyhow, znate da se ja ne petljam u fuzbal puno, ali cisto da javim da planiram gledati tekmu sutra... planirao sam i amere, ali sam gledao samo penale jer sam bio na putu. pa sam planirao malce, ali mi se ujebo net u firmi pa sam gledao samo produzetke... e sada, ne znam da li ovo znaci da nas sere kada gledam, ili je bolje da ne gledam... meni nekako smrdi na ovo drugo jer sam rodjeni baksuz, pa bolje navijajte da se uspavam! (sat ne navijam ali sam uglavnom budan u 7)
kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 ako povdeu, a ti lezi da spavaš, šetaj kera ili kreni na pijac
Milosh76 Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 švaba osim je sigurno najbolji fudbalski trener u bivšoj državi. ubedljivo. ta teza da je greška bila u italiji što više prilike nije davao čileancima je običan mit. oni su tada imali 21-20 godina, niti jednoj renomiranoj reprezentaciji okosnicu tima ne čine igrači koji još uvek mogu da igraju u21. posle wc u čileu to je najveći uspeh sfrj futbala, a samo se sreća isprečila da se taj uspeh ponovi. italija 90e jednostavno nije bilo njihovo prvenstvo, to je trebalo da bude u americi i(ili) francuskoj I ona stara prica, zasto Susic pre Savicevica ili zasto Vujovic pre Panceva. Ali to je istorija, bitnija je istorija koja se pise sutra od 7 ujutro. Ajde deco, pokazite Brazilcima, kako se igra fudbal! :D
kralj Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 švaba osim je sigurno najbolji fudbalski trener u bivšoj državi. ubedljivo. ta teza da je greška bila u italiji što više prilike nije davao čileancima je običan mit. oni su tada imali 21-20 godina, niti jednoj renomiranoj reprezentaciji okosnicu tima ne čine igrači koji još uvek mogu da igraju u21. posle wc u čileu to je najveći uspeh sfrj futbala, a samo se sreća isprečila da se taj uspeh ponovi. italija 90e jednostavno nije bilo njihovo prvenstvo, to je trebalo da bude u americi i(ili) francuskoj Nije stvar samo o Čileancima. Čoveku nije bio standardan nijedan igrač od 18 koji su 9 meseci kasnije uzeli Keš. Ne bi mu to bio ni onaj jedini stranac. Sent from my iPhone using Tapatalk
porucnik vasic Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 (edited) švaba osim je sigurno najbolji fudbalski trener u bivšoj državi. ubedljivo. ta teza da je greška bila u italiji što više prilike nije davao čileancima je običan mit. oni su tada imali 21-20 godina, niti jednoj renomiranoj reprezentaciji okosnicu tima ne čine igrači koji još uvek mogu da igraju u21. posle wc u čileu to je najveći uspeh sfrj futbala, a samo se sreća isprečila da se taj uspeh ponovi. italija 90e jednostavno nije bilo njihovo prvenstvo, to je trebalo da bude u americi i(ili) francuskoj Него било је чије? Спаскетово, Баљићево, Златково, Папеово? Било би и Мешино место Пиксија да није пљунуо Турчина. Спрдња. Nije stvar samo o Čileancima. Čoveku nije bio standardan nijedan igrač od 18 koji su 9 meseci kasnije uzeli Keš. Ne bi mu to bio ni onaj jedini stranac. Sent from my iPhone using Tapatalk Објашњено. Који странац? Миле Србин има оба држављанства, тако да не може да буде странац. Edited June 19, 2015 by porucnik vasic
John Coltrane Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Gacinovic i Pereira pocinju sa klupe. Ajmo deco Sent from my iPhone using Tapatalk
wall Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Ne možemo loptu da prebacimo na njihovu polovino. Tj loptu možemo ali igru ne.
John Coltrane Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Rajko dobar 2 puta. Bice ovo jebeno. A svira decko iz S.Arabije, 30godina mu je . Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts