theanswer Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 ako ćemo da pravimo dočeke mlađim kategorijama.....
Psihodelija Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 jel dolazi deda iz kragujevca i ekipa iz manastira ljubostinja?
theanswer Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 a što da ne? zaslužili su zato što se gubi smisao ako dočekujemo i mlađe kategorije. tom logikom bi bio neki doček svakih mesec dana. ali ovo su kao fudbaleri pa aj i njih jednom nekad da dočekamo. razumem ja da smo fudbaslki traumatizovani ali opet ne vidim potrebu
porucnik vasic Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 zato što se gubi smisao ako dočekujemo i mlađe kategorije. tom logikom bi bio neki doček svakih mesec dana. ali ovo su kao fudbaleri pa aj i njih jednom nekad da dočekamo. razumem ja da smo fudbaslki traumatizovani ali opet ne vidim potrebu Зелен си па се не сећаш каква је лудница била за Чилеанце на Сурчину.
theanswer Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Зелен си па се не сећаш каква је лудница била за Чилеанце на Сурчину. realno se ne sećam. a realno nam ništa dobro to nije donelo :D
porucnik vasic Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 realno se ne sećam. a realno nam ništa dobro to nije donelo :D ?
Nemanja Posrbica Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Ko jebe kretene što su razjebali državu. Generacija jugo igrača 90tih je imala kvalitet među 5 zemalja sveta.
porucnik vasic Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Ko jebe kretene što su razjebali državu. Generacija jugo igrača 90tih je imala kvalitet među 5 zemalja sveta. То и званично, кад Чилеанци још нису честито заиграли, спутавани генијем са Миљацке.
Bustin Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 zato što se gubi smisao ako dočekujemo i mlađe kategorije. tom logikom bi bio neki doček svakih mesec dana. ali ovo su kao fudbaleri pa aj i njih jednom nekad da dočekamo. razumem ja da smo fudbaslki traumatizovani ali opet ne vidim potrebu pa sto bre.... neka klinci osete sta znaci timski uspeh i kako se uspeh nagradjuje. verujem da ce kod pojedinaca izazvati glad za uspehom i to je ono sto nam najvise i treba.
kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 спутавани генијем са Миљацке. nadam se da si stajao kad si ovo napisao
porucnik vasic Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 nadam se da si stajao kad si ovo napisao Тјах. Митско биће, потпуни конструкт.
kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 švaba osim je sigurno najbolji fudbalski trener u bivšoj državi. ubedljivo. ta teza da je greška bila u italiji što više prilike nije davao čileancima je običan mit. oni su tada imali 21-20 godina, niti jednoj renomiranoj reprezentaciji okosnicu tima ne čine igrači koji još uvek mogu da igraju u21. posle wc u čileu to je najveći uspeh sfrj futbala, a samo se sreća isprečila da se taj uspeh ponovi. italija 90e jednostavno nije bilo njihovo prvenstvo, to je trebalo da bude u americi i(ili) francuskoj
John Coltrane Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Ja sam se uvek nadao, gledajuci sve ostale na balkonu, da ce i fudbaleri jednom uspeti da se popenju na isti. Ako su to U20, pa sta, i oni su nasi!
Recommended Posts