Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

A ima i ono da kada neki tim ostane sa 10 igraca, onda se ostali zbiju i motivisu, pa su jos opasniji™. A posebno su opasni kada na klupi protivnika sedi batadjorista. Sramotno smo odigrali period sa igracem vise. Ipak, imamo solidan tim, onaj Brasanac je jedina bulja, ostali korektni.

Ima svega toga, ali onda vidis kako trener pravi izmenu u 93. minutu, (nas trener), i lik samo ulazi u igru i sudija odsvira kraj. U utakmici gde si bio bolji od pocetka, i gde protivnik ima igraca manje. Ja mislim da to ne bi uradio ni trener Malte da igra protiv Nemacke. Zapravo, ne znam da li se tako nesto desilo ikada u istoriji fudbala.

Edited by JohnnyD
  • Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1027

• Cash

1000

Posted

Nikodije, JohnnyD, nemate pojma.

Posted

Penal i crveni karton za Miloševića zato što je Srbin. Dovoljno je žuti da mu je dao

Posted

Cekaj, iskljucen im je igrac. Ajde necemo da ih napadnemo svim silama iako smo bili bolji i 11vs11, da ne primimo gol slucajno pa da se obrukamo, da svi pricaju kako smo izgubili dok su imali igraca manje. Ipak je to Nemacka, dovoljan je i bod, a ako damo gol do kraja, damo ga.

Sjajan pristup.

Ali nismo bili bolji 11 vs 11 u drugom poluvremenu. Bilo je bar egal. 

Posted

Prva utakmica, turnir, kakvo crno vijanje pobede protiv Nemačke?

Posted

Da rezimiram, finale je u subotu od 7 ujutro, a drugo kolo "matorih" klinaca je u 18h isto u subotu?

Posted

Ima svega toga, ali onda vidis kako trener pravi izmenu u 93. minutu, (nas trener), i lik samo ulazi u igru i sudija odsvira kraj. U utakmici gde si bio bolji od pocetka, i gde protivnik ima igraca manje. Ja mislim da to ne bi uradio ni trener Malte da igra protiv Nemacke. Zapravo, ne znam da li se tako nesto desilo ikada u istoriji fudbala.

Наравно™. :fantom:

Posted

Italija sa igračem više 50 minuta gubi 2:1. Eto zašto nikad neće uraditi ništa u fudbalu

Posted

Mrzi me sa trazim u nazad... Koje je pevenstvo kvalifikaciono za olimpijadu, evropsko do 21 ?

Posted

Da rezimiram, finale je u subotu od 7 ujutro, a drugo kolo "matorih" klinaca je u 18h isto u subotu?

Da.

Posted

ladno pravimo doček u20 selekciji 

Posted

Pravili su i zenskom rukometu i basketu a bese i za mlade je bilo kada su osvojili evropsko?

Posted

mora i fudbal na neki način da se prikaže kao uspešan

Posted

Sta god da urade u finalu, ovo ce biti najveci uspeh srpskog fudbala od Tokia. Zasluzili su docek!