levi Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Skroz mi je nerealna ta priča da Štutgart i Šalke nisu pustili Kostića i Nastasića, a Nemci iz Štutgarta i Šalkea igraju za Nemačku. Pa nije to turnir u Tulonu da mogu da ih puste, ne puste
theanswer Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Skroz mi je nerealna ta priča da Štutgart i Šalke nisu pustili Kostića i Nastasića, a Nemci iz Štutgarta i Šalkea igraju za Nemačku. Pa nije to turnir u Tulonu da mogu da ih puste, ne puste Naravno. Liverpul i Anderleht su takođe nemački klubovi.
levi Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Ne znam za njih, nisam ispratio, možda ih nisu ni zvali, sporazumno.. Za ovu dvojicu su rekli da su ih zvali i da hoće da igraju, a klubovi kao ne puštaju
theanswer Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 (edited) Ne znam za njih, nisam ispratio, možda ih nisu ni zvali, sporazumno.. Za ovu dvojicu su rekli da su ih zvali i da hoće da igraju, a klubovi kao ne puštaju Zvali su samo Kostića. Nastasić isto nije bio na spisku. Slažem se inače sa tobom, ako nisi skontao :) Edited June 18, 2015 by theanswer
levi Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Tražili su i Nastasića, ali se nisu "dogovorili" http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/273362/Nastasic-Salke-i-FSS-se-nisu-dogovorili-zao-mi-je-necu-igrati-za-mlade-na-EP Mislim, nismo na gubitku, bolje da igrači iz naše lige osete jako takmičenje, ovima to nije potrebno. samo mi je šuplje objašnjenje da mogu da ih ne puste na EP
theanswer Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 (edited) Tražili su i Nastasića, ali se nisu "dogovorili" http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/273362/Nastasic-Salke-i-FSS-se-nisu-dogovorili-zao-mi-je-necu-igrati-za-mlade-na-EP Mislim, nismo na gubitku, bolje da igrači iz naše lige osete jako takmičenje, ovima to nije potrebno. samo mi je šuplje objašnjenje da mogu da ih ne puste na EP Ne, tražili su oni navodno svu četvoricu ali je na konačnom spisku bio samo Kostić. Edited June 18, 2015 by theanswer
TheBigFlegma Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Skroz mi je nerealna ta priča da Štutgart i Šalke nisu pustili Kostića i Nastasića, a Nemci iz Štutgarta i Šalkea igraju za Nemačku. Pa nije to turnir u Tulonu da mogu da ih puste, ne puste Možda se plaća neko osiguranje?
levi Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Moguće. Onda bolje da su platili za Kostića nego za Jojaru
Nemanja Posrbica Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Koliko ja znam, nacionalni tim snosi sve troškove lečenja igrača ako se povrede dok su u reprezentaciji. Tako je platila lečenje Petkovića, jer se povredio u meču sa Španijom. Elem, klub je po FIFA/UEFA propisima obavezan da pusti igrača za sve reprezentativne mečeve koje oni organizuju. Sada, igrač može da odbije iz bilo kog razloga, a najlakše je reći, klub mi nije dozvolio. Klub mu je verovatno preporučio da ne ide kako se ne bi povredio i došao na početak priprema, a oni to iskoristili kako bi otišli na odmor.
JohnnyD Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Nisam ni ja oduševljen talentom ove generacije, ali pristup i moral im ne bi tek tako otpisivao, još uvek, dok ne vidim i ove dve utakmice Cekaj, iskljucen im je igrac. Ajde necemo da ih napadnemo svim silama iako smo bili bolji i 11vs11, da ne primimo gol slucajno pa da se obrukamo, da svi pricaju kako smo izgubili dok su imali igraca manje. Ipak je to Nemacka, dovoljan je i bod, a ako damo gol do kraja, damo ga. Sjajan pristup.
Nikodije Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 A ima i ono da kada neki tim ostane sa 10 igraca, onda se ostali zbiju i motivisu, pa su jos opasniji. A posebno su opasni kada na klupi protivnika sedi batadjorista. Sramotno smo odigrali period sa igracem vise. Ipak, imamo solidan tim, onaj Brasanac je jedina bulja, ostali korektni.
Recommended Posts