June 17, 20159 yr Milošević je bek Spartaka, tako da smo ušli u defanzivniju formaciju. Imaju višak na bekovima.
June 17, 20159 yr Za koga igra Maksimovic? On mi se najvise svidjaa u ovom timu. Ogroman posao odradjuje na sredini. Crkli smo, penali su nam sansa
June 17, 20159 yr Za koga igra Maksimovic? On mi se najvise svidjaa u ovom timu. Ogroman posao odradjuje na sredini. Crkli smo, penali su nam sansa pobego iz zvezde, sad ga neki azerbejdzanci kupili za 2 miliona.
June 17, 20159 yr Za koga igra Maksimovic? On mi se najvise svidjaa u ovom timu. Ogroman posao odradjuje na sredini. Crkli smo, penali su nam sansa Bivsi Zvezdin omladinac otisao u Sloveniju pa prodat za 2 mil evra nekim istocnjacimaKoliko do kraja?
June 17, 20159 yr Nije uspeo Paunović da ih uopšte mentalno oporavi (ni malo lak posao, doduše). Ako Gaćinović ne može više zamena je ok rešenje, ali ne sa Mandićem, jer su ogolili Antonova, pa su nakon toga krpili Miloševićem koji je bek. Mora da osveži vezni red, danas sem Maksimovića niko nema konstantnost. Maksimović igra za Astanu.