Cash Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Lagano! Jos dobijemo Albaniju i Portugal i eto nas u barazu. A tamo če Radovan da spremi jedan bunker Holandiji.
Jozef K. Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Da ima pameti i Paunovica za selektora , cim se vrati sa svetskog za mlade ...Trebalo bi.
Cash Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Meni je potpuno nejasno na koju foru je dunster Radovan odveo U21 na euro.
Bogotac Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Da mi je znati dokle jebeni Bambi i Lazar u prvih 11...
Delija67 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 jesmo li mi dali gol u ovim kvalifikacijama ikome osim jermenije?Dali smo 3 Albaniji za zelenim stolom
Čutura Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 sad da ma neki pametan i voljan da u tirani pusti isti onakav dron sa istom zastavom ko na jna
Nemanja Posrbica Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Paunović će biti selektor mlade reprezentacije od 1. jula, tačnije za nov ciklus. Nastaviće sa generacijom koju je dobro vodio i biće mu priključeno 94' godište. Ako i bude menjao posao, verovatno će da bira neki trenerski posao u Španiji, nego selektorovanje u nestabilnoj Srbiji. FSS je pred izborima, potencijalnom promenom predsednika i ljudi koji upravljaju, tako da od promena nema ništa dok se taj posao ne završi, a verovatno neće biti promene ni do kraja kvalifikacija. Jedan od problema je to što se posle svakog neuspeha repka podmlađuje i menja trener. Reprezentacija se tokom kvalifikacija gradi na zdravim međuljudskim odnosima i na kompatibilnosti igrača, jer vreme za uigravanje ne postoji. Ćurčić je prosečan trener, koji ima defanzivno shvatanje. Danas je repka Srbije čak i izgledala pristojno kako ume da izgleda.
ArleKino Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 (edited) Dali smo 3 Albaniji za zelenim stolom Da, Dronaldo je praktično osigurao prvo mjesto na listi strijelaca onim hat-trickom. Ima li Srbija igdje plejmejkera? Znači, mentalno zdravog centralnog veznog sa radijusom kretanja koji je bar pristojan? Edited June 13, 2015 by ArleKino
Bright Billy Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 sad da ma neki pametan i voljan da u tirani pusti isti onakav dron sa istom zastavom ko na jna ja kapiram da se njihova publika ne bi preterano bunila da vidi mapu velike albanije i neka dva (meni nepoznata) narodna heroja.
yolo Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 kad pomenu ronalda, ovo njegovo kurcenje posle gola koji je dao jermenima je vredno upotrebe vaspitne bezbol palice
goofs Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Ima li Srbija igdje plejmejkera? Znači, mentalno zdravog centralnog veznog sa radijusom kretanja koji je bar pristojan? Ne, ali zato imamo drvne gradje za izvoz.
Cane Vukic Prebranac Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 sad da ma neki pametan i voljan da u tirani pusti isti onakav dron sa istom zastavom ko na jna У Елбасану. Имамо ваздуплохов.
gone fishing Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Meni je potpuno nejasno na koju foru je dunster Radovan odveo U21 na euro. kurvinjski na kontre protivu španije Jao mene do boga miloga đe pogubih od sebe boljega - tako nekako, s vremena na vreme bata đoriste ukenja da dobiju favorite pa avanzuju gde im mesto nije
Recommended Posts