June 13, 20159 yr Na stranu javor i ostali problemi, al ne moze ni da se napravi ekipa od igraca bez trunke karaktera.
June 13, 20159 yr sträva su nam dresovi+1 ov mi je najbolja kombinacija najveći problem ovog tima je ćurčić
June 13, 20159 yr Bar sam Zajecarsko dobro oladio... Ti li fuzbalsku repku gledas zboh maligani .... e zivote, hedonizme!
June 13, 20159 yr pa nije jbg. ovi igraci bi i bez trenera morali mnogo bolje. jednostavno ih boli kurac. bolje da su poslali Selekciju novinara, bar bi neko pokusao da igra iz zelje da se proda. +1ov mi je najbolja kombinacijanajveći problem ovog tima je ćurčić
June 13, 20159 yr Apsolutno očekivano. Jedino je nepoznanica kako Ćurčić izaziva ovakvo mrtvilo u ekipi, kojim medikamentima? Ljajić izigrava gljivu, dobio duplu dozu.
June 13, 20159 yr banbi izdominirao sa ona dva-tri pasa direkt u noge protivniku, izgleda ne deli forumaški stav da su dresovi super i ima problem da potrefi koji su naši, a koji njihovi.
June 13, 20159 yr pa nije jbg. ovi igraci bi i bez trenera morali mnogo bolje. jednostavno ih boli kurac. bolje da su poslali Selekciju novinara, bar bi neko pokusao da igra iz zelje da se proda.trener nema apsolutno nikakav autoritet, zato je i kurcobolja na nivoune bi me čudilo da su bane i kolarov crtali na tabli pre početka da ne ulazimo dalje u priču kako je 1 ćurčić seo na užarenu klupu pored 8 miliona kandidata