Bright Billy Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Na stranu javor i ostali problemi, al ne moze ni da se napravi ekipa od igraca bez trunke karaktera.
Kanzas siti zez Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Danci kao da igraju PES na beginer, dovoljno je samo da trce i pobedice nas
Krampa Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 dresovi su fenomenalni. ko da su dosli sa humanitarnom
kud u maglu Simoviću Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 sträva su nam dresovi+1 ov mi je najbolja kombinacija najveći problem ovog tima je ćurčić
Rumpelstiltskin Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Bar sam Zajecarsko dobro oladio... Ti li fuzbalsku repku gledas zboh maligani .... e zivote, hedonizme!
Dr Arslanagić Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 pa nije jbg. ovi igraci bi i bez trenera morali mnogo bolje. jednostavno ih boli kurac. bolje da su poslali Selekciju novinara, bar bi neko pokusao da igra iz zelje da se proda. +1ov mi je najbolja kombinacijanajveći problem ovog tima je ćurčić
fandorin Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Apsolutno očekivano. Jedino je nepoznanica kako Ćurčić izaziva ovakvo mrtvilo u ekipi, kojim medikamentima? Ljajić izigrava gljivu, dobio duplu dozu.
Mostly harmless Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Ovo je najgora reprezentacija ikada, opušteno. Kao da ih je sve Vučić pravio
Malvo Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 banbi izdominirao sa ona dva-tri pasa direkt u noge protivniku, izgleda ne deli forumaški stav da su dresovi super i ima problem da potrefi koji su naši, a koji njihovi.
Takeshi Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 ipak cist penal, danac je stao da bi mu ovaj uleteo u noge.
kud u maglu Simoviću Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 pa nije jbg. ovi igraci bi i bez trenera morali mnogo bolje. jednostavno ih boli kurac. bolje da su poslali Selekciju novinara, bar bi neko pokusao da igra iz zelje da se proda.trener nema apsolutno nikakav autoritet, zato je i kurcobolja na nivoune bi me čudilo da su bane i kolarov crtali na tabli pre početka da ne ulazimo dalje u priču kako je 1 ćurčić seo na užarenu klupu pored 8 miliona kandidata
Recommended Posts