MiddleClass Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Miha je neznalica bez autoriteta... Pride i budala... Hint: Bane, Makedonija... Sjajno!
Њујоркер Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Basta se cuva za olimpijadu Koju? Paraplegicarsku?
Kreator Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 zar nije đuričić izašao umesto ljajića? ili je to bila samo moja želja..grozan je ljajić, ne bih ga više zvao u reprez. umesto njega uprvih 11 - đuričić.
MiddleClass Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Bio je spor i neodlucan kao kornjaca. Tačno. Evo opet reprize... Petrović
MiddleClass Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 zar nije đuričić izašao umesto ljajića? ili je to bila samo moja želja..grozan je ljajić, ne bih ga više zvao u reprez. umesto njega uprvih 11 - đuričić. Nadam se da je umjesto Markovića koji je isto kao i Mitrovic u stelt modu. Ljajic jedini igra i do igre mu je. Jeste da previše carini...
Kreator Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 kolarov kao da igra za portugalce. sjajno je upropastio kontru, kakav majstor fudbala bog te.....
Milosh76 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 zar nije đuričić izašao umesto ljajića? ili je to bila samo moja želja..grozan je ljajić, ne bih ga više zvao u reprez. umesto njega uprvih 11 - đuričić.Izasao je stealth Markovic, verovatno je igrao samo da bi dobio aplauz kad ga menjaju Uzasan je bio
Kreator Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Izasao je stealth Markovic, verovatno je igrao samo da bi dobio aplauz kad ga menjaju Uzasan je bio zar je igrao uopšte? nisam ga video.
Ted Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 sta mi ovo igramo, samo Bog zna....fudbal svakako nije....razumeo bih da gledam jls tekmu, al ovde nema igraca iz te lige
Recommended Posts