Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1681

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

991

Posted

ja mislim da njima ni murinjo ne bi pomogao. murinjo da ih vidi ovde, rekao bi evo idem, ne morate ništa da platite, platiću ja vama samo da ne gledam ovu gomilu debila

Mislim da nisi u pravu... Kad a smo imali trenere koji znaju čvrsto šta hoće koji je cilj i koji znaju da postave stvari na svoje mesto (a to su od 2000. bili Petko i R&A) mi smo igrali kako treba... Pod petkom čvrsto, na gol manje, a u napadu šta uradimo... Pod R&A prvih 20 minuta na hu-bu-džu, uvalimo po 2 komada i posle čekamo kraj utakmice/masakr porotivnika...

Ovi svi ostali su bili potrošna roba/početnici/sa vezanim rukama (Đuka nije dobio pravu šansu, možda je jedino on mogao uraditi nešto)...

Posted

Још боље наћи разлог због чега сви редом играју ко попишани у репстацији. Нешто ту системски не штима. Од Антића наовамо кома.

Igraci su podrzali Antica, a Tole ga je oterao. Od tada nesto "ne stima", a pojedinacno imamo fenomenalne igrace, kao tim su 0.
Posted

veoma sam blizu da se složim sa ovom konstatacijom. prosto je neverovatno koliko su mrtvi, ubijeni u pojam..

Savez nije na zdravim osnovama, Tole postavlja nekakve Pizone, Drulovice i Curcice. Kome je do igre?

Posted

Da Drulovic je rjesenje dok je po Radisi Miha neznalica bez autoriteta. Svašta...

Miha je neznalica bez autoriteta... Pride i budala... Hint: Bane, Makedonija...

Posted

ААААААААА

Posted

Debil ce da crkne! bravo Maticu 1-1

Posted (edited)

Aca  :torbica:

Edited by Calavera