Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1681

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

991

Posted

cekam komentare posle tekme one polupismene fraze srce na terenu sagoreli u zelji itd

rani gol nas je presjekao i poremetio koncepciju.

Posted

problem je sto vecina igraca igra kao po kazni....ne znam, valjda im trulo da odbiju, a opet ne bi ni da se cimaju mnogo....vrlo neposten odnos.

Posted

+ milijardu.

ekipa psihologa da popriča sa svih 30-40 igrača koji su igrali od antića pa nadalje, da se ispovedaju.

Ne kapiram zasto ne odbiju da dodju ako im se bas toliko ne igra, i jedini razlog koji imam je da bukvalno svakog naseg repstativca ucenjuju necim iz njegove ruzne proslosti.

Posted

Nije im trulo da odbiju nego se boje reakcije tzv medija. Kada bi znali da ih niko neće javno razapinjati zbog dezerterstva™ najopuštenije bi se zahvalili.

Posted

+ milijardu.

ekipa psihologa da popriča sa svih 30-40 igrača koji su igrali od antića pa nadalje, da se ispovedaju.

Ne trabaju ti psiholozi... Mi od Radomira & Antića nismo imali trenera koji zna i koji ima autoritet...

Pokušavam da zamislim kako pripreme za meč pod Ćurčićem izgledaju Matiću, Banetu, Tadiću, Kolarovu... Ja verujem da su veći deo brifinga u kadar nevera fazonu...

Posted

Ne kapiram zasto ne odbiju da dodju ako im se bas toliko ne igra, i jedini razlog koji imam je da bukvalno svakog naseg repstativca ucenjuju necim iz njegove ruzne proslosti.

stari je tole udbaš

Posted

Ne trabaju ti psiholozi... Mi od Radomira & Antića nismo imali trenera koji zna i koji ima autoritet...

Pokušavam da zamislim kako pripreme za meč pod Ćurčićem izgledaju Matiću, Banetu, Tadiću, Kolarovu... Ja verujem da su veći deo brifinga u kadar nevera fazonu...

ja mislim da njima ni murinjo ne bi pomogao. murinjo da ih vidi ovde, rekao bi evo idem, ne morate ništa da platite, platiću ja vama samo da ne gledam ovu gomilu debila

Posted

Ne znam sta je falilo Drulovicu.

Posted

E moj Mitrara ne možeš bolje od ovoga imati.

Posted

Ne znam sta je falilo Drulovicu.

Da Drulovic je rjesenje dok je po Radisi Miha neznalica bez autoriteta. Svašta...

Posted

Nema to veze sa trenerom.  Bili su na Curcicevom mestu mnogo bolji treneri pa je ucinak bio isti.  Problem su fudbaleri koji svoje znanje, profesiopnalnost i motivaciju ostave na granici cim stupe u Srbiju.  Tu bandu vise ne treba zvati. 

veoma sam blizu da se složim sa ovom konstatacijom. prosto je neverovatno koliko su mrtvi, ubijeni u pojam..