Milosh76 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 ne valja subotić. nikakva promena u najboljem slučaju, čovek je jezivo loš, jesi ga gledao u zadnje vreme? ima razlog što dortmund se maltene borio za opstanak a ivanovićeva reakcija kod gola je za povraćanje bukvalno. tragikomedija. Svakako je bolji stoper od Ivanovica, kao sto je Ivanovic bolji bek od Baste, pogotovo sto se branimo.
MiddleClass Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Isti gol primio Stojke i golman Jermena kontra Albanaca.
yolo Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 gledao sam poslednjih par minuta a onda me poteralo u wc tako da nisam video reprizu gola. jel smo ga primili kondomski?
Meazza Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 ne valja subotić. nikakva promena u najboljem slučaju, čovek je jezivo loš, jesi ga gledao u zadnje vreme? ima razlog što dortmund se maltene borio za opstanak Ja to kad napisem, ljudi se hvataju za glavu.
Cane Vukic Prebranac Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Drulovic: "U drugom poluvremenu moramo postici gol ako mislimo da uzmemo bar bod" Ako kanimo pobijediti ne smijemo izgubiti
Babu Bhatt Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Drulovic: "U drugom poluvremenu moramo postici gol ako mislimo da uzmemo bar bod" Totalno alanfordovski :)
keitel Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Engleski komentator kaze da se igraci Srbije ponasaju kao da igraju prijateljsku. Ova ekipa nije postavljena da igra napadacki. Nijedna sa dva zadnja vezna u biti nije. Pa ne vjerujem da je postavka mogla da bude baš ofanzivnija od ove. Imaš dva beka koja su prilično ofanzivno orijentisana, ne možeš da ostaviš toliki prostor pozadi. Mitrović jeste odsječen ali to nije problem koji je od juče, nama generalno fali neko ko bi mogao da bude lažni napadač.
John Coltrane Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Samo da 189 ne vidi ovu prepisku o Banetu :( . Btw ima dobar dokumentarac o Ziki Pavlovicu na PTC2. Sent from my iPhone using Tapatalk
Dimitrije Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Jel on Djorin djak ? Imam utisak da koliko je Aca Nikolic ucinio za srpsku kosarku, toliko je Djora zakopao srpski fudbal. Nema to veze sa trenerom. Bili su na Curcicevom mestu mnogo bolji treneri pa je ucinak bio isti. Problem su fudbaleri koji svoje znanje, profesiopnalnost i motivaciju ostave na granici cim stupe u Srbiju. Tu bandu vise ne treba zvati.
Cane Vukic Prebranac Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 nama generalno fali neko ko bi mogao da bude lažni napadač.
čekmeže Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Btw ima dobar dokumentarac o Ziki Pavlovicu na PTC2. Sent from my iPhone using Tapatalk +1
assignment Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Meni ovo izgleda odlicno, ultra ofanzivno, cak 50% posed lopte, pred nama je svetla buducnost, lol
Kreator Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Још боље наћи разлог због чега сви редом играју ко попишани у репстацији. Нешто ту системски не штима. Од Антића наовамо кома. + milijardu. ekipa psihologa da popriča sa svih 30-40 igrača koji su igrali od antića pa nadalje, da se ispovedaju.
kapetanm Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 cekam komentare posle tekme one polupismene fraze srce na terenu sagoreli u zelji itd
Recommended Posts