Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

ne valja subotić. nikakva promena u najboljem slučaju, čovek je jezivo loš, jesi ga gledao u zadnje vreme? ima razlog što dortmund se maltene borio za opstanak

a ivanovićeva reakcija kod gola je za povraćanje bukvalno. tragikomedija.

Svakako je bolji stoper od Ivanovica, kao sto je Ivanovic bolji bek od Baste, pogotovo sto se branimo.
  • Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1681

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

991

Posted

Isti gol primio Stojke i golman Jermena kontra Albanaca.

Posted

gledao sam poslednjih par minuta a onda me poteralo u wc tako da nisam video reprizu gola. jel smo ga primili kondomski? 

Posted

Jel slobodan Bajic iz Igokee?

Posted

ne valja subotić. nikakva promena u najboljem slučaju, čovek je jezivo loš, jesi ga gledao u zadnje vreme? ima razlog što dortmund se maltene borio za opstanak

Ja to kad napisem, ljudi se hvataju za glavu.

Posted

Drulovic: "U drugom poluvremenu moramo postici gol ako mislimo da uzmemo bar bod" :Hail:

Ako kanimo pobijediti ne smijemo izgubiti :lol:

Posted

Drulovic: "U drugom poluvremenu moramo postici gol ako mislimo da uzmemo bar bod" :Hail:

Totalno alanfordovski :)

Posted

Engleski komentator kaze da se igraci Srbije ponasaju kao da igraju prijateljsku. Ova ekipa nije postavljena da igra napadacki. Nijedna sa dva zadnja vezna u biti nije.

Pa ne vjerujem da je postavka mogla da bude baš ofanzivnija od ove. Imaš dva beka koja su prilično ofanzivno orijentisana, ne možeš da ostaviš toliki prostor pozadi.

Mitrović jeste odsječen ali to nije problem koji je od juče, nama generalno fali neko ko bi mogao da bude lažni napadač.

Posted

Samo da 189 ne vidi ovu prepisku o Banetu :( .

Btw ima dobar dokumentarac o Ziki Pavlovicu na PTC2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Jel on Djorin djak ?

Imam utisak da koliko je Aca Nikolic ucinio za srpsku kosarku, toliko je Djora zakopao srpski fudbal.

Nema to veze sa trenerom.  Bili su na Curcicevom mestu mnogo bolji treneri pa je ucinak bio isti.  Problem su fudbaleri koji svoje znanje, profesiopnalnost i motivaciju ostave na granici cim stupe u Srbiju.  Tu bandu vise ne treba zvati. 

Posted

nama generalno fali neko ko bi mogao da bude lažni napadač.

sp-pantelic.jpg

Posted

Btw ima dobar dokumentarac o Ziki Pavlovicu na PTC2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

+1

Posted

Meni ovo izgleda odlicno, ultra ofanzivno, cak 50% posed lopte, pred nama je svetla buducnost, lol

Posted

Још боље наћи разлог због чега сви редом играју ко попишани у репстацији. Нешто ту системски не штима. Од Антића наовамо кома.

+ milijardu.

ekipa psihologa da popriča sa svih 30-40 igrača koji su igrali od antića pa nadalje, da se ispovedaju.

Posted

cekam komentare posle tekme one polupismene fraze srce na terenu sagoreli u zelji itd