Bright Billy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ovaj u odelu je iz danas konferens centra, drugi ne znam ko je.
Кристофер Лумумбо Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ovaj u odelu je iz danas konferens centra, drugi ne znam ko je.na tog iz danas mislism. covek prica o investicijama od 600-700m evra kao da je to nesto normalno.
Bright Billy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 (edited) znam coveka licno, lud je ko struja. on i ambasador portugala su pokrenuli pricu o oduzimanja stadiona partizanu od strane vojske i onoj suludoj portugalskoj investiciji u nas stadion. ja sam mislio da to rade iz dosade i egzibicionizna al kad vidim kolko je zapenio, vise mi nista nije jasno :unsure:inace, do pre 3-4 meseca nije nista znao o fudbalu. Edited July 5, 2010 by Bright Billy
Кристофер Лумумбо Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 nije ni meni jasno, ali uzano je nervozan. krivo mi je sto umesto secerova nije neko malo agresivnija posto bio ovaj i bukvalno poceo da peni.
Bright Billy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ma taj je nervozan i kad pije caj...apsolutno ne zna o cemu prica. sto se on bavi ovom temom verovatno ni njemu nije jasno.
Bright Billy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 kolko je nama u stvari dosadno kad gledamo ovakve pacijente
Кристофер Лумумбо Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 kolko je nama u stvari dosadno kad gledamo ovakve pacijente :lol:meni se bas svidja format ove emisija posto dugo traje, uglavnom je jedan gost i moze da se cuje svasta zanimljivo. problem je sto veoma retko dovode zanimljive ljude.
Bright Billy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 aaaaaaaaaaaaa namazano! presece se jednolicnost studija aforizmima i grafikom iz sredine osamdesetih
tsva Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 http://www.mondo.rs/s175727/FIFA_suspendovala_Radomira_Antica.html :isuse: ima li neko da suspenduje ta govna ?
Milogled Bluff Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Verovatno je nesto kenjao sudiji zbog onog penala
Muwan Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Najdoski je dobio 6, Mihajlović 5, Antić evo 4... Još malo i stižemo na normalu.
Aće Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 (edited) sigurno mu je rekao "oprostite druze sudija, ja se najlepse izvinjavam..." kao bazdarevic u nadrealistima antic-gospodin = nikolic-evropejachttp://www.youtube.com/watch?v=mZCJKagV17Y Edited July 7, 2010 by garoviks
Recommended Posts