tsva Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 JA SE NE PREDAJEMENERGIJA je drugo ime Toleta Karadžića.- Predaje nema, još koji dan da se odmorim, a onda krećem sa još više želje i entuzijazma. Ima mnogo toga da se uradi, a ja nikada nisam stao na pola puta. Hoću i više i bolje, idem u „boj“ osnažen. Znam da imam s kim da radim. Uveren sam da ćemo se zajedno boriti i za odlazak reprezentacije na evropsko prvenstvo i za stvaranje i rad mlađih selekcija koje takođe imaju zavidan, evropski potencijal. Ali, borićemo se i za stvaranje uslova srpskih klubova, i velikih i malih, za završetak naše kuće fudbala u Pazovi. Toliko toga je pred nama, a ko ne može u naš voz, slobodno neka otkači svoju kompoziciju - ne ostavlja nikakvu sumnju u bolje sutra Karadžić. :Hail:
cartman Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Koja ce biti funkcija te kuce fudbala u Pazovi? Osim ociglednog pranja para i muljanja...
hattori Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Koja ce biti funkcija te kuce fudbala u Pazovi? Osim ociglednog pranja para i muljanja...
Mil@n Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Koja ce biti funkcija te kuce fudbala u Pazovi? Osim ociglednog pranja para i muljanja...Danas sam prošao pored iste, reflektori su već nikli odavno, a vidim da i neke zgradice nakrckavaju polako spratove.Inače, lude su tu kombinacije, naš (Pazovački) predsednik opštine je postao opasno jaje u savezu (Goran Jović) ide po gostovanjima, hasa kavijar i pije šampanj' po fancy ložama, svako se očigledno da očiglednije ne mere biti - uToleio sa nekim, svi srećni i zadovoljni.
Shan Jan Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ToleNe znam šta se promenilo kod njih u odnosu na zajedništvo tokom kvalifikacija. Kao da su izgubili onaj adrenalin, želju za pobedom, kao da više nisu bili toliko srećni. Ne znam, možda je tenzija Mondijala uticala na to..
Dimitrije Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Karadzic pokusava da zagladi i popravi stetu koju je napravio u prethodnom javnom nastupu kada je ostro kritikovao Antica i pretio mu smanjenjem plate. U neku ruku ovo je dobro jer je predsednik FSS odlucio da popusti, da prizna da se izleteo i da potrazi kompromis sa Anticem. Sada je red na Anticu da se malo samokritikuje zbog rezultata na SP i da se ova prasina slegne pre nego pocnu kvalifikacije za EP. Gledacemo mi njih dvojcu ponovo zagrljene i nasmejane. No, bolje i to nego da gledamo jarceve na brvnu.
Кристофер Лумумбо Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 (edited) kult reprezentacijehttp://www.pescanik.net/content/view/5275/165/ Edited July 5, 2010 by kojot
pacey defender Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 kult reprezentacijehttp://www.pescanik.net/content/view/5275/165/totalni car!
Bright Billy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 lazansli prica o sp na sos-u. a jel si vido kako je naduvo pantelinja?
Кристофер Лумумбо Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 (edited) video sam :mad:kakv antipatican lik na sos-uau jebote, investicije od 600 miliona evra, on ih doveo u beograd ali hoce da zaustave dusmani. jel se samo meni cini da je ovaj covek lud?jos je i toleljubitelj. zivote.odvratna njuska Edited July 5, 2010 by kojot
Recommended Posts