Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Izvestaci kazu da Lomic igra na reprezentativnom nivou. Ja im verujem.

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Biševac kao 4. štoper, mislite da nema šanse, a? :mellow:

Posted

Samo da ne pozove iskusnog Krstajica...

Posted

otvara se velika sansa za menadjerskog igracasta radi Dudic ovih dana ?

Posted
otvara se velika sansa za menadjerskog igracasta radi Dudic ovih dana ?
uvaljan. sledeci.
Posted

Stankovic se pokazao u Japanu, tu su jos Vilotic, Lomic, Djordjevic koji uz sve kvalitete govori ruski, Dmitrovic je ustopao Lekica, Djuric iz Vojvodine a mozda i Tomovic, Pejcinovic, Vukovic - njima istice pozajmica. Guma moze kvalitetno lose da odigra i na centarhalfu. Blazic nije u formi al ima konekciju

Posted

možda pozove onog malog rajkovića, igra li taj uopšte po bokovima ili isključivo centralnog?

Posted

je li to onaj sto po potrebi zna i da pljune ?

Posted

takvi nam trebaju, jel još igra jeremis?

Posted
je li to onaj sto po potrebi zna i da pljune ?
zapravo, kola prica da je odradjivao tudji greh
Posted
takvi nam trebaju, jel još igra jeremis?
:Hail: ne ali imaju Svabe dosta takvihMeni je tad bilo nekako drago kad ga je Mihajlovic hrakno u labrnju. Ono, jeste sabanski potez za crvenu kartu i duzu suspenziju pa cak i za batine ali mi je u tom momentu bilo nekako drago. Bio sam tada u nemackoj i gledao utakmicu sa Svabama. Trebala biti petarda na poluvremenu kako smo ih samo zgazili. Al svabe su sbvabe a mi smo balkanci i ispade kako ispade. Na kraju zauljeni(tm0 padavicar omasi penal. :isuse:
Posted

meni bilo žao tog jeremisa. em je drvo, em se spetljao onako kod prvog gola...ali taj mijatov penal, još vibrira ta prečka u tuluzu...

Posted

Da covek je otisao da bude jedna od najvecih zvezda a nije pokazao nista - ama bas nista. Samo je padao, napusavao sudije i bio skrt do bola.

Posted

Dakle, nisam jedini koji i dalje pati za devesosmom. Lepo je znati.Inace, zaista mi je zao zbog Dragutinovica, iako se u njega covek ne moze ne znam kako pouzdati, posto je, u situaciji kad ima ko da cisti njegove povremene gafove, realno sasvim dobra opcija.Ovako sam prilicno uveren da cemo imati najmladjeg najstarijeg igraca (izem ti konstrukciju) na celom prvenstvu (Stankovic i Pantelic rodjeni septembra 1978, nece tad jos uvek imati 32 godine). Ma kako to zvucalo, cenim da je u pitanju dobra najava. Naravno, steta sto se to dogodilo zbog Dragutinoviceve povrede, ali, s druge strane, otkako pratim fudbal, uvek su postojali zasluzni starci, nagradjeni oprostajem na velikom takmicenju. Ako Antic ne podilkani, ovog puta takvih nema, pre svega zato sto generacije koje bi sad trebalo cascavati za nekakve stare zasluge, te zasluge jednostavno nemaju. Godista od 1972. do 1977. proizvela su tako minoran broj reprezentativaca, sto je i rezultiralo katatrofalnim ucinkom u prvoj polovini ove decenije, da nam je to sad, kad je vreme tih generacija proslo, odjednom od paradoksalne koristi, posto se nemamo kome zahvaljivati i slati crkotine koje koriste pauze da se prikljuce na respirator da zauzimaju mesto klincima koji mozda i nisu bog zna sta, ali ce makar trcati i boriti se kao bivoli.

Posted
ali taj mijatov penal, još vibrira ta prečka u tuluzu...
eeeeeeee... :( jedan od onih trenutaka kada srce stane!