Milosh76 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 kaži lepo - madera.Madera je postena kafana, takvi u nju ne zalaze :D
MayDay Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Madera je postena kafana, takvi u nju ne zalaze :DMolim te, ja kad sam se onesvestila u Maderi, pridigo me Milojko Pantic. To je bilo leta 2008!!!
nebojsapetkovic Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Molim te, ja kad sam se onesvestila u Maderi, pridigo me Milojko Pantic. To je bilo leta 2008!!!Veštačkim disanjem?
MayDay Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Veštačkim disanjem?Nije, nego mi pripomogo rukama da ustanem. A ja to nisam rekla tati i dosla posle tri nedelje s mojima i onaj sef sale sve istrtljao caletu kako sam se ja srusila.
Boza_zvani_Pub Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Nije, nego mi pripomogo rukama da ustanem. A ja to nisam rekla tati i dosla posle tri nedelje s mojima i onaj sef sale sve istrtljao caletu kako sam se ja srusila.pa kad pravis pocetnicku gresku i sa roditeljima kasnije odlazis na ista mesta gde si nekada odlazila sama. Treba obrnuto.
Hamlet Strašni Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 (edited) pogresan topik Edited June 28, 2010 by dusan1975
porucnik vasic Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ништа Косан није посебан. Таквих као он имамо свуда и у свим сферама живота:политици, култури, науци.Полуобразован, склон алкохолу, образа као ђон. Зато смо ту где јесмо, и зато је Миљан II са свим својим недостацима позитивна аномалија.
El Mago Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 slušam ovog Kosana i pitam se o čemu on ovo priča??? ali kakav mu je ovo lekarski beli mantil?
Кристофер Лумумбо Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 kao da je pobegao iz ludnice tako sto je ukrao mantil od nekog doktora i tako uspeo da se provuce pored obezbedjenja.
Dimitrije Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Mislim da je besmisleno poklanjati toliko paznje izjavama Kosanovica, Crnog Bika, Stipeta koje zajedno cine gemist ljudske gluposti i pakosti, pogotovo sto ovi ljudi nisu vise nikakvi cinioci u domacem fudbalu i FSS. Treba obracati paznju na ono sto kazu Antic, Karadzic i fudbaleri jer od toga kako oni vide ucinak Srbije na turniru, da li su im gledista saglasna i da li su dosli do nekog konsensusa u gledistima zavisi i buducnost ove reprezentacije. Za sada Antic, Karadzic i igraci imaju posve razlicta gledista u odnosu na ostvareno na SP.
Milogled Bluff Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 (edited) ali kakav mu je ovo lekarski beli mantil? :lol:Pa kad je doktor fudbalaIma i izvezeno ime na dzepu Edited June 29, 2010 by Milogled Bluff
yolo Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 bane ivković sindrom.bojana lekic sindrom Nista nije besmisleno u toj izjavi; upseh je veliki. Ali posto se tim kvalifikova za SP, onda se ciljevi pomeraju i letva podize. Ne moze da se uspeh u kvalifikacijama koristi kao merilo za uspeh na SP i pokrice za slabije rezultate na SP. Antic, igraci i FSS su pre pocetka SP zacrtali prolaz u 2. krug kao uspeh. To nije postignuto tako da je ucesce na SP neuspeh.obilato smaras dimitrije. ne znam kakvu bi satisfakciju imao da ti covek kaze da nisu prosli dalje zato sto njegov igrac koji dribla golmana ne moze da sutne loptu u prazan go, a boljeg od njega nema da stavi. zato sto je mala zemlja i ima malo dobrih igraca. as simple as that.Косан је апсолутно спектакуларан. Фале само прогорели каро чаршафи, плехане пепељаре, дупли вињак и кисела.mala kisela, molicu. da mu ne razvodnji mnogo dupli vinjak u stomaku.
Recommended Posts