Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

I opet vodimo...

Ovo je komedija. MIslim na Nemačkog golmana. Da su stavili bukvu, bolje bi branila gol.

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Sva tri gola idu na golmane.

Posted

Kod prvog gola nije bilo auta. Mora celim obimom da izadje, a to se nije desilo. Cist gol ko suza, a onog igraca Nemacke koji je nonsalantno iskulirao bih nasamarao da sam selektor iste :) 

Sudija je sisa kad je za ono dao zuti Zivkovicu. Sve i da nije faul, preskakao je igraca i pao. Nit je u kaznenom, nit je simulacija za zuti protivniku, prosto silji patku jer vodimo...

Nemci drze loptu ali nisu nista posebno. Zivkovic je odlican, Jovic pravi golgeter. Delujemo taman tako kako treba. Treba da ih iznenadimo na pocetku drugog poluvremena i da ih napadnemo. Odbrana sa sve golmanom im je busan kurton, tako da bi mogli da resimo mec vrlo brzo. Ako se zatvorimo u bunker, sto je verovatnije, nece na dobro da izadje... to protiv Nemaca retko izadje na dobro... 

Posted

Sto je ovo? 3 gola u 8 minuta? Pratim livescore ide 0 - 0, odem provjeriti mail i kad se vrati ekran bljeska 1 - 2. Izgleda da Zivkovic razbija...

Posted

Zivkovic sabija.

Luka Jovic je the next big thing srpskog fudbala. S kojom lakocom taj decko igra ispred gola to je neverovatno.

Posted

Zivkovic ih probija po desnoj strani ko od sale. U odlicnoj je formi. Dobro ce on da se zavali i to vrlo brzo...

Posted

sad sam se ukljucio

bilo bi super da ostane ovako :)

Posted

Igramo mnogo bolje u nastavku, bas bi bila steta da ovo ispustimo.

Posted

E moj Panticu, mogao si to bolje.

Posted

Zivkovic sabija.

Luka Jovic je the next big thing srpskog fudbala. S kojom lakocom taj decko igra ispred gola to je neverovatno.

Jel ono Jovic jos i 2 - 3 godine mladji od vecine na terenu?

Posted

Luka je mnogo čekao...

Da, Luka je valjda 16 godina, a Živkvoić 17 ili obrnuto. Ostali 19.

Posted

Idi bre Jovicu i ti i boca. Ovo mi se uopste ne svidja, previse masamo dobrih sansi.