radisa Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 I opet vodimo... Ovo je komedija. MIslim na Nemačkog golmana. Da su stavili bukvu, bolje bi branila gol.
adasevic Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Kod prvog gola nije bilo auta. Mora celim obimom da izadje, a to se nije desilo. Cist gol ko suza, a onog igraca Nemacke koji je nonsalantno iskulirao bih nasamarao da sam selektor iste :) Sudija je sisa kad je za ono dao zuti Zivkovicu. Sve i da nije faul, preskakao je igraca i pao. Nit je u kaznenom, nit je simulacija za zuti protivniku, prosto silji patku jer vodimo... Nemci drze loptu ali nisu nista posebno. Zivkovic je odlican, Jovic pravi golgeter. Delujemo taman tako kako treba. Treba da ih iznenadimo na pocetku drugog poluvremena i da ih napadnemo. Odbrana sa sve golmanom im je busan kurton, tako da bi mogli da resimo mec vrlo brzo. Ako se zatvorimo u bunker, sto je verovatnije, nece na dobro da izadje... to protiv Nemaca retko izadje na dobro...
MangupIzCivilstva Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Sto je ovo? 3 gola u 8 minuta? Pratim livescore ide 0 - 0, odem provjeriti mail i kad se vrati ekran bljeska 1 - 2. Izgleda da Zivkovic razbija...
harper lee Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Zivkovic sabija. Luka Jovic je the next big thing srpskog fudbala. S kojom lakocom taj decko igra ispred gola to je neverovatno.
adasevic Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Zivkovic ih probija po desnoj strani ko od sale. U odlicnoj je formi. Dobro ce on da se zavali i to vrlo brzo...
MancMellow Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 sad sam se ukljucio bilo bi super da ostane ovako :)
John Coltrane Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Igramo mnogo bolje u nastavku, bas bi bila steta da ovo ispustimo.
MangupIzCivilstva Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Zivkovic sabija. Luka Jovic je the next big thing srpskog fudbala. S kojom lakocom taj decko igra ispred gola to je neverovatno. Jel ono Jovic jos i 2 - 3 godine mladji od vecine na terenu?
radisa Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Luka je mnogo čekao... Da, Luka je valjda 16 godina, a Živkvoić 17 ili obrnuto. Ostali 19.
John Coltrane Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Idi bre Jovicu i ti i boca. Ovo mi se uopste ne svidja, previse masamo dobrih sansi.
Recommended Posts