darkonet Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Ako to znaci da cemo da igramo 1 fudbal onda i neka jajari, nije to nesto na sta nismo navikli, jbt poslednje prvenstvo smo odigrali pre 15 godina i popili sesticu
Mil@n Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Ja sam licno zaodovoljan izborom ![/size][/font][/color] Svaki izbor je nebitan ako selektor nema slobodu u radu i ako radi pod pritiskom menadžera i njima sličnih. Pomolimo se da to nije slučaj, pa možda i vidimo nešto od fudbala.
Geo Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Svaki izbor je nebitan ako selektor nema slobodu u radu i ako radi pod pritiskom menadžera i njima sličnih. Pomolimo se da to nije slučaj, pa možda i vidimo nešto od fudbala. Naravno da je bitan izbor jer uvek sam pre za nekog Dudu Ivkovica (koji verovatno povede i po nekog igraca na sugestiju ) nego za pajaca Moku Slavnica (Vladu Jovanovica , Radonjica) koji tek nece biti imun na sugestije + ne ume da vodi ekipu... Znamo da Dik nije cisto menadzerski trener(imao covek neke rezultate i vodio ozbiljne timove) i da nema Djorinu trenersku licencu , za pocetak meni dovoljno ...
Lezilebovich Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Ja mislim da se Tole usrao neodlaska na još jedno takmičenje pa je ovom dao odrešene ruke. Ali kad se kvalifikujemo tamo krenuće jajarenje kao sa Antićem. zar nije sledeće takmičenje EP na kome ne učestvuje samo ko neće ?
Geo Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) zar nije sledeće takmičenje EP na kome ne učestvuje samo ko neće ? Da od ovog ciklusa je mnogo lakse otici na ep. , zato je i veca panika od neuspeha ... Sa nekim retardom na mestu selektora , lako bi mogli da zavrsimo iza neke Danske recimo ... Edited July 22, 2014 by Geograf
Babu Bhatt Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Mi i sa najboljim stručnjakom sa 100% slobodom u radu možemo završiti iza Danske i to nije neka tragedija, jer je Danska takođe vrlo dobar tim. A ako nisi top trećeplasirani ideš u baraž, a tamo te mogu dočekati npr Češka/Turska, Izrael, Slovačka/Bjelorusija, Irska/Poljska/Škotska, Švajcarska/Slovenija/Engleska, Mađarska/Rumunija, Švedska/Austrija/Crna Gora, Hrvatska/Bugarska/Norveška....tako da može biti svašta... Pozdravljam izbor stručnjaka.
Geo Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Jbg, ne prihvatam da imamo (trenutno) losije igrace od Danaca ...
freakns Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 hoce li Odvjetnik morati da peva himnu na srpskom ili mu je Tole spremio holandsku varijantu?
John Coltrane Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Deca U19 igraju protiv Nemacke i po prvih 20min icice veoma tesko.
Nemanja Posrbica Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) Inače, prva tri iz grupe iz obe grupe idu na prvenstvo sveta naredne godine. Vrlo važan podatak, jer je to osnovni razlog zašto je većina igrača večitih puštena na prvenstvo sveta, kako bi ih utopili naredne godine, pošto je to prvenstvo odskočna daska za dobre transfere. Malo su kiksnuli u prvom kolu, ali generalno sem Nemaca prvenstvo se igra bez jakih repki i pobedom protiv Bugara bi trebali doći do primarnog cilja - prvenstva sveta. Edited July 22, 2014 by Nemanja Posrbica
John Coltrane Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Iako je lopta izasla u aut ispred pomocnog sudije :D. Sampionski, vodimo bez igre
radisa Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Rajković :( To je posledica toga što je sedeo na klupi previše...
Recommended Posts