levi Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 (edited) Tole lopove čita forum http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19193&page=4&do=findComment&comment=2636822 Dobar holandski trener je najbolje što bi moglo da se desi ovim fronclama od reprezentacije, koje je ostavio tzv Siniša Mihajlović Edited July 18, 2014 by levi
Nikodije Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ako je istina mislim da ce biti prica slicna kao sa Anticem. Njemu treba podstrek u karijeri, FSS ce mu dati osrednju platu i dzinovski bonus za plasman na EP a posto je sistem na EP takav kakav je ovaj ce da ga se domogne a kada ispadnemo sa EP onda krece prava igranka. Advokat ce da trazi pare a Terza & Tole ce da pricaju da nista nije uradio i da bi se sa takvim timom i takvim kvalifikacijama svako prosetao kroz kvalifikacije i da ne zasluzuje bonus. Advokat odlazi, prica se o smeni generacije pred Rusiju i dovodi se neki vojnik poput Srpskog Murinja ili Rajevca da pokaze kako su kvalifikacije za SP pickin dim, naravno mi ga tu duvamo za mesto na SP a odmah posle SP 2018 Zurnal objavljuje naslov "Dunga predvodi evropske brazilce!" Šta će Advokatu podstrek u karijeri, kada nikad nije pauzirao u radu otkad je postao trener? Za razliku od Antare kojeg su valjda svi zaboravili dok ga Tole nije izvukao iz naftalina. Advokat je gospodin u godinama, pretpostavljam da mu odgovara selektorski posao, a verovatno je procenio da u srpskoj reprezentaciji ima materijala sa kojim se vredi akati. Čak verujem da mu je taj sportski motiv i pre finansijskog. Dugoročno problem ostaje, i svaki izbor selektora će biti jednako težak, jer ne postoji red domaćih veličina koje zaslužuju taj posao i koje se spremaju da ga preuzmu. Toletu sad hitno treba neko veliko ime koje će odvesti reprezentaciju na EP (što će Advokat i učiniti, grupa je laka), ali posle njega opet će nastati problemi. I tu se slažem sa drugim delom tvog posta. Nadam se ipak da će Advokat dovoljno dugo ostati (dva ciklusa, iako je to teško zamisliti da je ovde moguće), da će za to vreme iškolovati nekoga ko će biti kadar da ga nasledi 2018. npr. (možda baš Drulović),kako bismo i na taj način uspeli od njega da profitiramo.
*edited by mod Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Nista od Advokata. Po wikiju nasao je bolju ponudu :(http://en.wikipedia.org/wiki/Dick_Advocaat
levi Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Dugoročno problem ostaje, i svaki izbor selektora će biti jednako težak, jer ne postoji red domaćih veličina koje zaslužuju taj posao i koje se spremaju da ga preuzmu. Toletu sad hitno treba neko veliko ime koje će odvesti reprezentaciju na EP (što će Advokat i učiniti, grupa je laka), ali posle njega opet će nastati problemi. I tu se slažem sa drugim delom tvog posta. Nadam se ipak da će Advokat dovoljno dugo ostati (dva ciklusa, iako je to teško zamisliti da je ovde moguće), da će za to vreme iškolovati nekoga ko će biti kadar da ga nasledi 2018. npr. (možda baš Drulović),kako bismo i na taj način uspeli od njega da profitiramo. Ne vidim problem. Posle Advokata dovesti nekog mlađeg holandskog trenera. I po jednog za u17 - u21 represtacije, to može odmah sad. I još desetak njih za bata đorinu školu i omladinske škole po klubovima. A naše trenere slati tamo da uče kako se radi sa decom. I za 15 god nam bude bolje, kad izbacimo batađorizam iz sistema
Nikodije Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Slažem se, odlična ideja. Ali neka bitna strukturalna promena u srpskom fudbalu manje je verovatna i teže sprovodljiva nego smanjenje penzija i otpuštanje 200 k iz javnog sektora. Tole ima meko srce spram srpskog fudbalskog ustrojstva. Revolucionar koji će to da rasturi i krene u nešto novo meni je teško zamisliv.
Babu Bhatt Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 levi Ne bih se složio da je Advokatovo vrijeme prošlo, pa nije on neka matorčina jbmu. Plus što pamtim kako je Zenit pod njim igrao odličan fudbal, milina ih je bilo gledati, a i rusija je pod njim igrala atomski u odnosu na ovo Capellovo sranje, samo što su oni po difoltu baksuz od reprezentacije jbg. Bio bi to odličan potez ukoliko bi čovjek dobio duži ugovor, bez pritiska za nekim instant uspjehom i naravno, prije svega, odrijesene ruke u poslu.
Cane Vukic Prebranac Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ako je istina mislim da ce biti prica slicna kao sa Anticem. Njemu treba podstrek u karijeri, FSS ce mu dati osrednju platu i dzinovski bonus za plasman na EP a posto je sistem na EP takav kakav je ovaj ce da ga se domogne a kada ispadnemo sa EP onda krece prava igranka. Advokat ce da trazi pare a Terza & Tole ce da pricaju da nista nije uradio i da bi se sa takvim timom i takvim kvalifikacijama svako prosetao kroz kvalifikacije i da ne zasluzuje bonus. Advokat odlazi, prica se o smeni generacije pred Rusiju i dovodi se neki vojnik poput Srpskog Murinja ili Rajevca da pokaze kako su kvalifikacije za SP pickin dim, naravno mi ga tu duvamo za mesto na SP a odmah posle SP 2018 Zurnal objavljuje naslov "Dunga predvodi evropske brazilce!" То је то, ту смо сви.
porucnik vasic Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ne vidim problem. Posle Advokata dovesti nekog mlađeg holandskog trenera. I po jednog za u17 - u21 represtacije, to može odmah sad. I još desetak njih za bata đorinu školu i omladinske škole po klubovima. A naše trenere slati tamo da uče kako se radi sa decom. I za 15 god nam bude bolje, kad izbacimo batađorizam iz sistema +45 Sto se tice Advoccata, ja bih radje ostavio Drulu ili vratio Djukica... После мучени Шак на СЗД.
Cash Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Znaci Advokat selektor Piksi pomocnik, nakon uspesnog EURA 2016 i nesrecne eliminacije od Nemacke u 1/4 finalu,Piksi preuzima selektorsku palicu i vodi nas na SP u bratsku Rusiju.
Kreator Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 ovo izgleda ozbiljno sa advokatom? evo javlja za holandske medije da se dogovorio sa fss - i postao novi selektor srbije! http://www.sportal.rs/news.php?news=129817
April Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Meni je ovo nestvarno dobro. Jedino ne shvatam kako će u priču sa Odvjetnikom da uklope Raću i ostale Ramadanijeve dečake. Mislim da čovek i ne sanja gde dolazi.
panta rhei Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Meni je ovo nestvarno dobro. Jedino ne shvatam kako će u priču sa Odvjetnikom da uklope Raću i ostale Ramadanijeve dečake. Mislim da čovek i ne sanja gde dolazi. ne bih se iznenadio ako je pri dogovoru u jedonm momentu tole rekao otprilike ovako nesto: ti dobijes finu platicu, priliku da budes na jos jednom velikom takmicenju (posto ce biti teze ne kvalifikovati se), a za uzvrat cemo mi povremeno ubaciti po nekog menadzerskog igraca, nemas ti tu mnogo da se brines to cemo sve mi organizovati, na tebi je samo da se pravis kao da je tvoj izbor. jebiga, negde moramo da zaradimo za tvoju finu platicu. ako u medjuvremenu stigne neka bolja ponuda, necemo ti praviti problema. ok, mozda te malo zavrnemo za kintu, ali onda imas bolju ponudu tako da ti ta sica i nece biti mnogo vazna.
Geo Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) To gore hipteticki gledano moze da isprica apsolutno svakom treneru i da uvek budemo nezadovoljni ... Ipak je po meni velika razlika kada ti dodje iskusan trener sa velikim autoritetom i kada postavljas wannabe strucnjake. Ja sam licno zaodovoljan izborom ! Edited July 22, 2014 by Geograf
Moća Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Ja mislim da se Tole usrao neodlaska na još jedno takmičenje pa je ovom dao odrešene ruke. Ali kad se kvalifikujemo tamo krenuće jajarenje kao sa Antićem.
Recommended Posts