Њујоркер Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Sto se crvenoplavi u gori zelenoj dal su srbi, dal su djenovljani kazu, nova srbijanska oprema od jeseni qq, kako jeftino od danskih krstasa, do talijanskih ribara iz djenove i kaljarija a izgleda da je i loptacki sojuz svrbije promenio logo. licno, nadam se da ce biti ono: igrala se deca u fotosopu...
Filipenko Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Ovi dresovi bi bili vrhunska zajebancija, konačno bi naši igrači imali THE izgovor: "Nisam znao da li da dodam crvenom ili plavom".
ficfiric Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Ako je ovo put da se Terzini crveni zamene starim plavim dresovima, ja sam za
Calavera Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 (edited) Sto se crvenoplavi u gori zelenoj dal su srbi, dal su djenovljani Meni ovo do jaja. Prilicno unikatno u repstativnom miljeu, ako se ne varam, sto je 1 veliki plus. Edited July 13, 2014 by Calavera
Cane Vukic Prebranac Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Одлично рјешење. 1 спој (не)славне прошлости и још (не)славније будућности.
Geo Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Niko ne komentarise vest da je i gospodin Djoka kandidat za selektora ... Po meni mozda i najbolje resenje ako vec FSS ima para
Milosh76 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 (edited) Ima FSS 20.000evra mesecno, a Djoka je od Rusa dobijao 7,5 miliona godisnje... Razlika je minimalna, sanse da nm bude selektor ogromne Sent from my Asus Memo Pad HD7 Edited July 14, 2014 by Milosh76
Geo Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 (edited) Koliko je meni poznato savez dobija dobru lovu od FIFE(UEFE) , odnosno nikad do sada nisu se zalili da kubure sa sredstvima ... Ako su mogli da se dogovore sa nekim Anticem ili Klementeom ne verujem da bi bio veci problem i sa ovim gospodinom (koji ruku na srce i nije vise medju top trazenim strucnjacima) .... Mislim da su ovakvi tipovi trenera maheri za prolazak kroz kvalifikacije a samim tim i visetruko vracanje ulozenog novca ! Edited July 14, 2014 by Geograf
Geo Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Samo nam jos fali kurcev advokat. Mislio sam ako nam slucajno Real mazne Zengu ispred nosa da ovaj bude rezervna varijanta ... Daleko od toga da mislim da je bolji i uspesniji trener ...
Recommended Posts